i love usa

* Translate Page *

sâmbătă, 28 aprilie 2012

***PoltergeisT***

cazuri  ciudate...am sa pun mai multe videoclipuri ptr.  ca sunt interesante...sper sa va  placa.



AL 2  VIDEO E VORBA CA PE MASA SE MISCA UNELE LUCRURI





                                                                                                     STORY   BY  BMJ 23

scaunul care se misca Singur..

se spune ca acest fenomen ..bîntuie familia respectivă de ani de zile.ca aceasta activitate paranormala este supravegheata îndeaproape de un specialist in activitati paranormale..






                                                                    story    by  bmj 23

marți, 17 aprilie 2012

Documentar despre O.Z.N--UFO

AM SA PUN PE BLOG UN DOCUMENTAR  TARE  INTERESANT  DESPRE *OZN-UFO. *
Dar dacă nu suntem singuri? Dacă sutele de mii de oameni care susţin că au văzut farfurii zburătoare au văzut de fapt aeronave extraterestre? Dacă miile de oameni de pe glob care povestesc întâlniri cu extratereştrii sau răpiri ale extratereştrilor spun de fapt adevărul?





Cu titlul original “The Day Before Disclosure”, acest film documentar este cel mai complex film produs vreodată despre obiecte zburătoare neidentificate şi despre secretomania care învăluie această problemă. Martori oculari şi unii din cei mai renumiţi specialişti nîn OZN-uri îşi prezintă poveştile şi punctele de vedere.


                      sursa  youtube.com   story  by  bmj23

miercuri, 11 aprilie 2012

Civilizatia de sub Marea Neagra


Robert Ballard, cel care a descoperit epava Titanicului, este un savant ale carui metode, desi controversate, au dat roade pana acum. Pentru ca ipotezele sale, de cele mai multe ori diferite de ale majoritatii cercetatorilor, erau demonstrate in final de descoperirile facute, descoperiri care-i faceau pe multi sa-si bage capul in nisip, facandu-se ca uita ca tot ei erau printre cei mai vasnici contestatari ai ipotezelor emise.

Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946





Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.

O companie de explorări subacvatice din Rusia 
a descoperit pe fundul Mării Baltice o navă 
asemănătoare cu un OZN. Scafandrii care au 
făcut descoperirea spun că nava are 
dimensiunile unui avion de mare viteză.








sursa http://www.union.md

Ozn descoperit in apa

Se întâmpla ca pe la sfârşitul anilor ’70, mai precis în anul 1978, când compania petrolieră Shell şi-a instalat o platformă de forare pe platoul continental, la circa 140 km de New Jersey. Încă de la prima încercare de a fora, sonda a dat peste un obiect metalic. Specialiştii au crezut că este un vapor scufundat sau poate un submarin abandonat din timpului celui de-Al Doilea Război Mondial. În acel moment s-a introdus scanarea apei cu ajutorul unui sonar special şi s-a detectat sub platforma un obiect de aproximativ 15 metri în diametru şi nu mai puţin de 200 metri în lungime. Patru  troliuri au fost coborâte şi obiectul a fost ridicat la suprafaţa apei. Era acoperit de lipitori şi fel de fel de crustacee. După ce a fost curăţat de paraziţi, obiectul misterios a surprins pe toată lumea, era un OZN. Panica odată stârnită pe platforma Shell, responsabilul a telefonat de urgenţă superiorilor săi din Atlantic City.



Trei reprezentanţi Shell însoţiţi de un fizician de la Institutul Tehnologie din Massachusetts au venit de urgenţă, pe platforma, la bordul unui elicopter pentru a investiga OZN-ul. După o inspecţie sumară, răspunsul fizicianului a fost că obiectul zburător a fost scufundat de aproximativ 600 de ani, iar la bordul său se regăsea o tehnologie foarte avansată. La foarte scurt timp mai apare un elicopter la bordul căruia erau cinci agenţi CIA care veniseră să pună sechestru pe nava extraterestră. Responsabilul platformei Shell s-a împotrivit acţiunii agenţilor CIA, justificându-le că tot ceea ce se afla pe platforma este proprietatea Shell, dar degeaba pentru ca un vapor echipat era deja pe drum.




Până la sosirea vaporului care trebuia să preia nava extraterestră, mai multe obiecte ciudate au fost scoase din OZN. O baghetă cu care a fost făcută o gaură în nori a provocat instantaneu ploaia sau un praf asemănător chitului când a fost aruncat în apă a provocat o explozie imensă au fost doar două dintre obiectele ciudate descoperite pe navă. Într-un târziu vaporul CIA a ajuns la faţa locului şi a preluat nava extraterestră. Toţi cei prezenţi la faţa locului au semnat un contract prin care au jurat să păstreze tăcerea şi niciodată nu a apărut nicio informaţie exactă despre această descoperire

    sursa http://pionulcareconteaza.blogspot.com

Piramida scufundată, cea mai veche construcţie din lume

Piramidele egiptene – cele mai cunoscute - nu sunt nici pe departe singurele construcţii de acest tip din lume, aşa cum au dovedit-o ruinele de pe înălţimile Anzilor (Machu Pichu). Giganticele structuri din piatră continuă să-şi ţină şi azi ferecate o bună parte din secrete, nefiind desluşit pe deplin nici felul cum au fost ridicate, nici cum au izbutit civizaţii străvechi să descopere “efectul de piramidă”, nici ce comori (inclusiv informaţionale) mai ascund straniile edificii. Dar şi mai uimitoare ne apar azi monumentele găsite pe fundul Mării Japoniei, încadrabile în aceeaşi categorie a piramidelor misterioase.




* Blocuri de piatră uriaşe, perfect şlefuite şi aliniate
În vara lui 1985, Kihachiro Aratake, un pasionat al scufundărilor, dădea întâmplător peste o structură arhitectonică unică, în vecinătatea insulei Yonaguni, în extremitatea sudică a arhipelagului Ryukyu, la est de Taiwan. Anunţat de descoperire, prof. Masaaki Kimura, de la Universitatea din Ryukyu, a sosit la faţa locului, împreună cu câţiva colegi. În urma cercetărilor, specialiştii niponi au tras concluzia că nu poate fi vorba de o structură rezultată în urma eroziunii pietrelor, ci e clar o construcţie cu amprentă umană. Descoperirea unui drum care înconjoară ruinele constituie un argument în plus în acest sens. Monumentul cu cinci nivele are 183 m lăţime şi 27 m înălţime şi este vechi de aproximativ 8000-10.000 de ani. Nu se ştie cine l-a ridicat, în condiţiile în care primele urme de civilizaţie din Ryukyu (inclusiv scheletul Omului din Minatogawa, având circa 16.000 de ani) indică o populaţie lipsită de cunoştintele tehnice necesare unei asemenea construcţii. Faţetele aproape perfect plane, unghiurile drepte şi muchiile ascuţite ale uriaşelor blocuri din piatră trădează – în ciuda imperfecţiunilor create de efectul scufundării şi al trecerii timpului- mâna omului. Chiar şi cei care consideră că avem de-a face cu o structură creată de o erupţie vulcanică admit că “şlefuirea” a presupus intervenţie umană. Terasele semi-regulare ale monumentului au fost comparate cu alte exemple ale arhitecturii megalitice, cum sunt zidurile incaşe de la Sacsayhuaman (Peru), în vreme ce edificiul de la Yonaguni prezintă similarităţi cu Mormântul Okinawa, o structură de asemenea tăiată în piatră, de o vechime incertă. Alte dovezi ale amprentei umane puse pe piramida subacvatică o constituie orificiile largi de circa 60 cm, prezente pe una din laturi, ca şi şirul drept de găuri mai mici, interpretat ca o tentativă abandonată de a secţiona blocul de piatră. De asemenea, unii observatori consideră că blocul vertical cu două “orbite”, din marginea monumentului, ar fi un colos moai, cum mai vedem în Insula Paştelui.