i love usa

* Translate Page *

luni, 27 februarie 2012

VIDEO Pamantul!!!incredibil

Videoclipul de mai jos a fost realizat punand cap la cap fotografii facute de astronautii de pe Statia Spatiala Internationala din august si pana in octombrie anul acesta. Vei recunoaste in imagini SUA, desertul Sahara si Australia.

 sursa  youtube.com

story  by  bmj23

Programul care gaseste extraterestri ?!

Oare este posibil asa ceva ?!..nu rămîne decît sa vedem si sa aflăm...cat este de adevărat..Americanii au inventat primul program de caută extratereştri.


Programul american SETI, care are rolul de a detecta semnal radio de la civilizaţiile inteligente din Univers, le-a oferit cercetătorilor ceea ce ar putea fi primele indicii ale unei culturi extraterestre, graţie telescopului Kepler, îndreptat spre stele despre care se crede ca ar avea planete ce orbiteaza in jurul lor.Fiecare semnal suspect care se dovedeste a fi o alarmă falsă ii ajuta sa înţeleagă mai bine ce anume caută cu adevărat..


                                                                 story  by  bmj23

Video cu cantaretii de pe Luna

NASA a publicat o inregistrare inedita cu echipajul misiunii Apollo 17.



Dupa cum demonstreaza aceasta inregistrare, misiunile in spatiu au, pe langa scopul lor stiintific, si o parte amuzanta, relaxanta.
Filmuletul a fost inregistrat in timpul aselenizarii din anul 1972. In imagini ii vedem pe astronautii Harrison Schmitt si Eugene Cernan, care danseaza si canta in timp ce se plimba pe Luna.Apollo 17 a fost ultima misiune cu echipaj uman pe Luna. Astronautii au petrecut in total 22 de ore de suprafata satelitului natural al Pamantului.


sursa  : http://www.yoda.ro/alte-categorii/imagini-spectaculoase-cum-s-au-distrat-astronautii-apollo-17-in-ultima-misiune-pe-luna.html

Brazilia..cum sa nu iubesti brazilia..

Tre sa pun..si vreo doua, trei videoclipuri cu plajele din brazilia..si cu frumoasele brazilience de acolo...mai ales un videoclip ,sau mai multe cu carnavalul de la rio.
                                                                     sursa  youtube.com


                                                                     STORY  BY  BMJ23

OSCAR 2012. !!!

     
Câştigătorii premiilor OSCAR 2012 au fost anunţaţi duminică noapte, în cadrul galei care a avut locla Centrul Hollywood & Highland. Marele câştigător este filmul "The Artist", de Michel Hazanvicius, care a luat Oscarul pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal şi cea mai bună coloană sonoră originală. Marele său rival, "Hugo", l-a depăşit la numărul de premii, dar nu şi la importanţa lor. Pelicula lui Martin Scorsese şi-a adjudecat trofeele pentru cea mai bună imagine, cele mai bune efecte speciale, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet şi cea mai bună scenografie.
sursa youtube.com
Invenţia a doi români, onorată cu un Oscar pentru tehnologie, premiu decernat înainte de premiile Oscar 2012 pentru realizări artistice.Petru Pop şi Radu Corlan, fac parte din echipa care a inventat camerele digitale ultrarapide, folosite la filmarea unor producţii de la Hollywood, printre care şi "Inception", "Born to be Wild" sau seria "Mision Impossible". Ei sunt parte a echipei de top a companiei "Vision Research Inc.", lider mondial în tehnologia de captură a imaginilor "high speed" captate cu ajutorul aparaturii Phantom.

        
sursa youtube.com


story  by  bmj23