i love usa

* Translate Page *

duminică, 11 martie 2012

Dacii - Adevaruri tulburatoare (documentar 2012)

Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!

Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita sa fie ascultati cu adevarat: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica - Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu (paleografie si antropologie culturala).




Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 - 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.

Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate!



sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.com



Alba Iulia, mai demult Bălgrad este un municipiu situat pe malul râului Mureș, reședința județului AlbaTransilvaniaRomânia.
Între anii 1541 și 1711 orașul a fost, cu unele întreruperi, reședința și astfel capitala politică a Transilvaniei. Pentru o scurtă perioadă de timp, începând cu recunoașterea principelui Sigismund Báthory drept suveran al Moldovei și al Țării Românești(1595) a fost și capitală a acestor state, proiectul politic find continuat de Mihai Viteazul.
Alba Iulia a fost așadar prima capitală a celor trei provincii românești. La Alba Iulia a avut loc Marea Adunare Națională de la 1 Decembrie 1918, care a stat la baza înfăptuirii unirii Transilvaniei și a Banatului cu Regatul României. În anul 1922 a avut loc la Alba Iulia ceremonia oficială de încoronare a regilor României Mari, Ferdinand I și Maria, moment care a consfințit importanța istorică a orașului și rolul de capitală istorică.

LiTera *M*



Litera M---------------marius


Isi dedica viata muncii. Sunt ambitiosi si perfectionisti, 
sacrificand totul pentru un singur proiect. Din pacate, foarte 
multi dintre acestia nu reusesc sa-si intemeieze o familie
 unita si pot avea accese de incapatanare. 



Litera  G-----------------------gheorghe

Au foarte mare incredere in fortele proprii si nu sunt genul de 
oameni care sa ceara ajutor. Hotarati si practici, cei cu initiala 
G a prenumelui dau dovada de fermitate, 
sarm, dar uneori si de tupeu si aroganta peste masura. 





                                story  by  bmj23