i love usa

* Translate Page *

marți, 13 martie 2012


cum taiau in pietre..??

iată un caz ciudat..care arată oare...si mulţi se întreabă cum tăia..in trecut..sau cum sculptau ,taiau.,desenau.sau dădeau asemenea forme in piatra fara nici o tehnologie din ziua de azi..??..oare cum  o făceau...asa de milimetric..si  de  calculat..!?


                                                              story  by  bmj23

TABLITELE DE LA TARTARIA

Am gasit pe internet acest ciudat video in care se afirma ca renumitele noastre tablite de la Tartaria sant de fapt scrise in alfabetul runic unguresc. In putine cuvinte tablitele gasite in Romania sant de fapt scrise de catre ungurii care au trait aici acum 7.000 de ani si care aveau o scriere ce deriva din scrierea sumera. E de necrezut cum pe nimeni nu intereseaza in ce mod in fiecare moment cineva ne fura bucati importante din istorie. Priviti si va minunati!!!







URIASII UN POPOR CARE A EXISTAT

Toate culturile lumii vorbesc despre un popor de giganti care a trait pe pamant cu mult inaite de noi. Probabilmarea majoritate a oamenilor gandeste ca existenza acestora este doar o legenda numai ca in ultimul secol s-au descoperit prea multe schelete gigantice ca sa mai avem dubii despre faptul ca aceste fapturi nu au trait in antichitate pe pamant. Despre ei ne vorbesc stramosii nostri, legendele si miturile antice si chiar si biblia. E posibil ca toti sa fi avut o psihoza in masa cand afirma ca gigantii erau persoane in carne si oase?  Generalul Cortez s-a intors din America cu un os de gigant pe care l-a daruit reginei Spaniei. In America exista o intreaga vale unde schletele de uriasi se gasesc alaturi de scheletele de dinozaur, in Romania comunista regimul a tainuit gasirea scheletelor de giganti. Unul dintre cele mai neexplicabile descoperiri este o urma uriasa de pantof  barbatesc care a turtit un trilobit (o molusca din cretracic) alaturi de o urma de dinozaur. Ca ne place sau nu gigantii au existat si fac parte din trecutul omenirii


-UniversuL-




                    story  by  bmj23

Navele spaţiale STRĂINE pentru a ataca LUMII ÎN LUNA NOIEMBRIE 2012!


Trei nave gigantice străine sunt din nou poziţia pentru Pamant! Oamenii de stiinta prezic navele noi vor ajunge în noiembrie 2012.
Intalniri OZN continua să crească - ca documentate pe WWN. Şi astăzi oamenii de stiinta de la SETI (Search pentru inteligentei extraterestre), o organizaţie independentă non-comerciale organizaţie, a facut un anunt important:
"Trei nave gigant se îndreaptă spre Pământ. Cea mai mare dintre ele este de 200 km lăţime.Alte două sunt uşor mai mici. În prezent, obiectele se misca doar trecut Jupiter. Judecând prin viteza lor, ele ar trebui să fie pe Pamant, prin toamna anului 2012 ", a declarat John Malley, expert principal la extraterestre SETI.
Trei nave similare gigant a aterizat în China şi Marea Indonezia, în noiembrie, 2011. Ei au fost identificate ca nave spatiale extraterestre de pe planeta Gootan. Trei mai multe nave gigant Gootan ei sunt conduse pentru luna noiembrie, 2012.


Cercetatorii SETI au petrecut cincizeci spaţiu de ani de monitorizare. Dr. Malley a spus că le-au dovedit în mod concludent că "noi suntem doar nou-veniţi în această lume imensă şi neexplorat. Mulţi cred că există multe alte civilizatii din spaţiu în afară de propria noastră civilizaţie. "
Wikileaks a lansat recent mai multe documente clasificate, care dovedesc că NASA şi de la nivel înalt oficial american sunt conştienţi de trei nave spaţiale şi fac planuri pentru a lupta cu nave spaţiale. Ele au fost ascunde informaţii de la publicul din SUA timp de decenii. Wikileaks, de asemenea, confirmă faptul că OZN-uri în ultimele trei luni dovedi că invaziile extraterestre (SETI prezis de mult timp), a început. Cele trei nave vor marca începutul oficial al invaziei extraterestre.
Malley a declarat că un oficial chinez, Mao Kan, a obţinut peste mult de 1.000 de fotografii secrete de la NASA care descriu nu numai urme umane, dar chiar şi o carcasă umană pe suprafaţa Lunii. Unele dintre oase din carcasă au fost lipsă, a declarat oficialul. Corpul uman trebuie să fi fost abandonat pe Luna de la o navă extraterestră, în timp ce extraterestrii păstrat unele probe de tesut pentru cercetare.
Dr. Ken Johnston, fostul manager al celor de date şi de Departamentul de Control foto de la NASA Laboratorul lui Primirea lunar, a declarat ca astronautii americani au găsit şi fotografiat ruinele antice de origine artificială pe Lună. Astronautii americani au văzut mecanisme de mari necunoscute de pe Luna.
Atât Johnston şi Mao Kan sunt de acord că cele trei nave mai multe Gootan se îndreaptă spre Pământ.
Începând din august 2012 ONU va începe pregătirea cetăţeni ai lumii pentru al doilea atac a celor trei nave spaţiale Gootan şi un atac ulterior străin, pe care le prezice va fi "un atac pe scară largă."




   sursa:http://weeklyworldnews.com

Extraterestrii in Japonia ??


Patru nave spaţiale extraterestre de pe planeta Zeeba aterizat în Makurazaki peste week-end.
Makurazaki este în Prefectura Kagoshima pe vârful sudic al Japoniei. Ei au vazut OZN-uri de activitate înainte, dar niciodată nu a fost raportat o aterizare de nave spatiale extraterestre.



Autorităţile japoneze au confirmat faptul că WWN cu patru nave au aterizat în Makurazaki şi "mii" de străin părăsit navelor şi apoi ... au dispărut toate.
"Este un comportament tipic de Zeebans", a spus dr. Banesh Bannerjee, un expert de plumb extraterestră în cadrul Naţiunilor Unite. "Vestea buna este ca ne-au confirmat faptul că navele care au fost descărcate de pe planeta Zeeba. Cele Zeebans au fost pe planeta noastră din octombrie 2010, şi mai mult şi mai mult vin în fiecare zi. Ei sunt străinii docile şi au venit pe pământ pentru a ajuta oamenii. "
Veste proastă? "Ei bine, vestea proastă este că acestea pot atrage atentia de la Gootans, străinilor care au aterizat pe Pamant, in Novermber, 2011. Cele Gootans au venit pe pământ pentru a ne prelua, practic. "


Bannerjee a continuat să spun că Zeebans sunt, probabil, de gând să Fukushima Japonia pentru a ajuta la recuperarea de la efectele de după cutremur de anul trecut. "Japonia a făcut o afacere mare într-un an pentru a ajuta pune zona din spate împreună, dar ştiu că există Zeebans munca mult mai mult pentru a fi făcut şi ei vor lua asupra lor pentru a face acest lucru. Asta e doar modul în care acestea sunt ", a spus Bannerjee.
Navele Zeeban au fost reperate de fapt, peste tot Japonia, în ultimele săptămâni.







Observarea clare şi lipsite de ambiguitate, au loc în fiecare zi în întreaga ţară. Doar o săptămână în urmă cu două lumini enorme, aproape orbitoare a plutit deasupra oraşului Osaka.Luminile au fost văzute de mii de cetăţeni japonezi şi filmul se răspândeşte rapid pe Internet, în cazul în care unii spectatori japonezi sunt dublarea ei "lumini de speranţă".
"Asta este exact ceea ce doresc oamenii Zeebans să se gândească la ele", a spus Bannerjee."Ei sunt" lumina de speranţă "a omenirii."

                                      sursa http://weeklyworldnews.com