i love usa

* Translate Page *

marți, 13 martie 2012

Navele spaţiale STRĂINE pentru a ataca LUMII ÎN LUNA NOIEMBRIE 2012!


Trei nave gigantice străine sunt din nou poziţia pentru Pamant! Oamenii de stiinta prezic navele noi vor ajunge în noiembrie 2012.
Intalniri OZN continua să crească - ca documentate pe WWN. Şi astăzi oamenii de stiinta de la SETI (Search pentru inteligentei extraterestre), o organizaţie independentă non-comerciale organizaţie, a facut un anunt important:
"Trei nave gigant se îndreaptă spre Pământ. Cea mai mare dintre ele este de 200 km lăţime.Alte două sunt uşor mai mici. În prezent, obiectele se misca doar trecut Jupiter. Judecând prin viteza lor, ele ar trebui să fie pe Pamant, prin toamna anului 2012 ", a declarat John Malley, expert principal la extraterestre SETI.
Trei nave similare gigant a aterizat în China şi Marea Indonezia, în noiembrie, 2011. Ei au fost identificate ca nave spatiale extraterestre de pe planeta Gootan. Trei mai multe nave gigant Gootan ei sunt conduse pentru luna noiembrie, 2012.


Cercetatorii SETI au petrecut cincizeci spaţiu de ani de monitorizare. Dr. Malley a spus că le-au dovedit în mod concludent că "noi suntem doar nou-veniţi în această lume imensă şi neexplorat. Mulţi cred că există multe alte civilizatii din spaţiu în afară de propria noastră civilizaţie. "
Wikileaks a lansat recent mai multe documente clasificate, care dovedesc că NASA şi de la nivel înalt oficial american sunt conştienţi de trei nave spaţiale şi fac planuri pentru a lupta cu nave spaţiale. Ele au fost ascunde informaţii de la publicul din SUA timp de decenii. Wikileaks, de asemenea, confirmă faptul că OZN-uri în ultimele trei luni dovedi că invaziile extraterestre (SETI prezis de mult timp), a început. Cele trei nave vor marca începutul oficial al invaziei extraterestre.
Malley a declarat că un oficial chinez, Mao Kan, a obţinut peste mult de 1.000 de fotografii secrete de la NASA care descriu nu numai urme umane, dar chiar şi o carcasă umană pe suprafaţa Lunii. Unele dintre oase din carcasă au fost lipsă, a declarat oficialul. Corpul uman trebuie să fi fost abandonat pe Luna de la o navă extraterestră, în timp ce extraterestrii păstrat unele probe de tesut pentru cercetare.
Dr. Ken Johnston, fostul manager al celor de date şi de Departamentul de Control foto de la NASA Laboratorul lui Primirea lunar, a declarat ca astronautii americani au găsit şi fotografiat ruinele antice de origine artificială pe Lună. Astronautii americani au văzut mecanisme de mari necunoscute de pe Luna.
Atât Johnston şi Mao Kan sunt de acord că cele trei nave mai multe Gootan se îndreaptă spre Pământ.
Începând din august 2012 ONU va începe pregătirea cetăţeni ai lumii pentru al doilea atac a celor trei nave spaţiale Gootan şi un atac ulterior străin, pe care le prezice va fi "un atac pe scară largă."




   sursa:http://weeklyworldnews.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu