i love usa

* Translate Page *

marți, 13 martie 2012

Extraterestrii in Japonia ??


Patru nave spaţiale extraterestre de pe planeta Zeeba aterizat în Makurazaki peste week-end.
Makurazaki este în Prefectura Kagoshima pe vârful sudic al Japoniei. Ei au vazut OZN-uri de activitate înainte, dar niciodată nu a fost raportat o aterizare de nave spatiale extraterestre.



Autorităţile japoneze au confirmat faptul că WWN cu patru nave au aterizat în Makurazaki şi "mii" de străin părăsit navelor şi apoi ... au dispărut toate.
"Este un comportament tipic de Zeebans", a spus dr. Banesh Bannerjee, un expert de plumb extraterestră în cadrul Naţiunilor Unite. "Vestea buna este ca ne-au confirmat faptul că navele care au fost descărcate de pe planeta Zeeba. Cele Zeebans au fost pe planeta noastră din octombrie 2010, şi mai mult şi mai mult vin în fiecare zi. Ei sunt străinii docile şi au venit pe pământ pentru a ajuta oamenii. "
Veste proastă? "Ei bine, vestea proastă este că acestea pot atrage atentia de la Gootans, străinilor care au aterizat pe Pamant, in Novermber, 2011. Cele Gootans au venit pe pământ pentru a ne prelua, practic. "


Bannerjee a continuat să spun că Zeebans sunt, probabil, de gând să Fukushima Japonia pentru a ajuta la recuperarea de la efectele de după cutremur de anul trecut. "Japonia a făcut o afacere mare într-un an pentru a ajuta pune zona din spate împreună, dar ştiu că există Zeebans munca mult mai mult pentru a fi făcut şi ei vor lua asupra lor pentru a face acest lucru. Asta e doar modul în care acestea sunt ", a spus Bannerjee.
Navele Zeeban au fost reperate de fapt, peste tot Japonia, în ultimele săptămâni.







Observarea clare şi lipsite de ambiguitate, au loc în fiecare zi în întreaga ţară. Doar o săptămână în urmă cu două lumini enorme, aproape orbitoare a plutit deasupra oraşului Osaka.Luminile au fost văzute de mii de cetăţeni japonezi şi filmul se răspândeşte rapid pe Internet, în cazul în care unii spectatori japonezi sunt dublarea ei "lumini de speranţă".
"Asta este exact ceea ce doresc oamenii Zeebans să se gândească la ele", a spus Bannerjee."Ei sunt" lumina de speranţă "a omenirii."

                                      sursa http://weeklyworldnews.com





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu