i love usa

* Translate Page *

sâmbătă, 25 februarie 2012

Cine ai fost in viata anterioara ?!..afla dupa zodie !!!


Pesti--Ai fost subjugata indelung pentru o cauza importanta. Ai fost vraci sau preot in urma cu mii de ani. De aici vine si dragostea si compasiunea pentru ceilalti.

Datorita credintei tale este foarte posibil sa fi fost un ucenic al lui Iisus. De aceea, esti obisnuita sa iti dai deoparte interesele personale pentru binele altora.

Berbec -In adancul inimii tale esti un luptator si intotdeauna ai fost. Amintirile glorioase de pe campul de lupta inca au ramas in sufletul tau. Acestea explica comportamentul tau de aparare atunci cand cineva te jigneste. Ai fi putut fi un luptator in Palestina Antica sau ninja pe taramurile asiatice.Poate ca ai dobandit calitatile atletice in Sparta Antica sau in tinutul Macedoniei. Acum esti provocat sa iti utilizezi taria pentru a aduce linistea si pacea in locul razboiului.
Taur-O profunda dragoste de natura este imprimata adanc in sufletul tau datorita faptului ca intr-o viata anterioara ai ingrijit si crescut plante si animale in locuri precum Thailanda. De asemenea, dragostea ta pentru frumusete si arta are radacini adanci in culturile Orientale, unde ai gravat si incrustat obiecte si ai realizat incaltaminte.
Gemeni-Intotdeauna ai avut un spirit liber. Ai cautat actiune si aventura in Europa in Evul Mediu si poate ca ai facut chiar parte din nobilimea din Franta sau Anglia.Targurile si caravanele din India si China au facut parte din viata ta.Ai avut meserii precum mesager si translator. Setea ta de cunoastere a dus la o gandire foarte bine dezvoltata, insa acum a venit timpul sa gandesti si cu inima si sa te lasi purtat de val.
Rac-In vietile anterioare te-ai implicat foarte mult in problemele de familie. Cateodata joci rolul de mama protectoare, iar cateodata devii copilul rebel si incapatanat. Cel mai probabil ai trait in matriarhat, ca de exemplu in Egipt, unde mamele erau venerate. Cu toate ca ai invatat sa ai grija de multi copii ai dat gres in dezvoltarea ta individuala. 
Leu-Ai sange albastru in vene! Intr-o viata anterioara ti-ai petrecut copilaria la curtile regale din Europa sau din Mesopotamia, poate ai condus si cateva popoare. De aici si dorinta ta de a fi mereu in centrul atentiei.Ti-ai petrecut multe vieti ca personalitate publica: de la gladiatorul roman, pana la interpretul italian de opera.Ai un orgoliu mult prea bine dezvoltat si ar trebui sa inveti sa lupti pentru binele tuturor, nu numai pentru al tau.
Fecioara-Capacitatea ta de a servi si de a vindeca pe altii nu este straina de tine, cel putin in adancul inimii tale. Cel mai probabil ai fost un calugar sau o calugarita in Europa Medievala, lasandu-ti interesele personale la o parte, in favoarea altor persoane.Si abilitatea ta de a separa graul de neghina arata ca ai lucrat in agricultura in taramurile celtice.
Balanta-Sensibilitatea si rafinamentul tau si dragostea de frumos au fost bine dezvoltate in toate vietile tale anterioare.Ai fost un mare artist sau poet in India sau Grecia Antica sau, de ce  nu, in perioada Renasterii in Italia. Simtul tau de justitie este foarte ascutit si dintotdeauna ti-a placut sa ajuti oamenii care se afla la rascruce.
Scorpion-Ai avut perioade triste in vietile anterioare. Ai fost sclava sau concubina in Persia Antica, cand ai invatat sa iti pastrezi demnitatea chiar daca erai folosita in interesul altora.In alta viata ai fost astronom sau alchimist. S-ar putea sa fi facut parte si din masa culturala a Chinei. 
Sagetator-In cautarea libertatii ai explorat intreaga lume. S-ar putea sa fi fost  un cercetator spaniol. Nu ai ezitat sa invadezi si sa infrangi alte culturi pentru a cuceri si pentru a-ti schimba viata.Ai fost indepartata de familie si cultura, insa ai continuat sa iti cauti originile si ai incercat sa inveti cat ai putut de mult din experientele proprii.
Capricorn-In toate celelalte vieti anterioare ai incercat sa iti pui in evidenta calitatile si abilitatile.Ai facut parte, cel mai probabil, din nativii din nordul Americii, unde ti-a placut sa iti petreci cat mai mult timp in natura si sa fii lider de grup.Poate ai ajutat la construirea piramidelor egiptene, unde interesele spirituale le-au depasit pe cele materiale.
Varsator-Rolul tau a fost de vizionar, de ganditor, ti-a placut sa experimentezi, sa inveti lucruri noi. Nu e de mirare ca esti pasionata de computere, de matematica si astrologie.In Bagdad, in Antichitate, ai fost probabil magicianul regelui. Intr-o viata anterioara mai recenta este foarte posibil sa fi ajutat la dezvoltarea energiei atomice.
                                                               story  by  bmj23

Femeile chiar visează la penisuri mari?


Sunt femeile cu adevarat obsedate de dimensiunea instrumentului unui barbat, sau este doar un complex masculin, de care femeilor nici că le-ar putea păsa mai puţin? Este un penis mare şi gros într-adevăr necesar pentru a face sex de calitate? Este un bărbat mai puţin înzestrat lipsit de plăcere şi destinat să rămână singur pentru tot restul vieţii sale?

 Diferite persoane ar putea, desigur, răspunde diferit la aceste întrebări. 
Dar un lucru e sigur. Un penis mediu este o oferta destul de bună pentru sex de calitate deoarece sexul nu depinde niciodată numai de penis, ci şi de pasiunea implicată şi de cât de bine se înţeleg partenerii. Ce va face un bărbat cu un penis mare dacă nu ştie cum să îl folosească?Pe de altă parte, există şi sondaje de opinie cu femei care au recunoscut că penisul prea mare este inutil deoarece, de fapt, provoacă durere şi disconfort în loc de plăcere.


story by  bmj23