i love usa

* Translate Page *

marți, 21 februarie 2012

Oare exista baze etraterestre pe Luna?

O sonda spatiala chineza a fost trimisa pentru a explora luna.Se pare ca sonda a gasit ceva pe luna,ar fi vorba de o asezare extraterestra ,mai exact ca ar fi niste cladiri si structuri artificiale si ca extraterestrii ar trai pe luna si  chinezi ar fi intrat in contact cu ei.Americanii ar fi bombardat aceste zone ale luni unde se afla aceste cladiri si asezari de pe suprafata lunii.


sursa  youtube.com

story  by  bmj 23

După 30 de ani de săpături, cercetătorii ruşi au ajuns la suprafaţa lacului Vostok, ascuns sub gheţurile din Antarctica

Cercetătorii ruşi au reuşit să ajungă la suprafaţa misteriosului lac Vostok din Antarctica, ascuns sub un strat de gheaţă de aproape patru kilometri, după foraje care au durat peste 30 de ani, a anunţat, luni, o sursă din mediile ştiinţifice ruse.Izolat de suprafaţa continentului de multe milioane de ani, acest lac cu apă pură, lung de 250 de kilometri şi lat de 50 de kilometri, ar putea să conţină forme de viaţă necunoscute până în zilele noastre.





Lucrările de forare au fost reluate în ianuarie, după ce au fost întrerupte în 1998, la adâncimea de 3.580 de metri, la o distanţă de doar 188 de metri deasupra lacului.Acea întrerupere a intervenit în urma apelurilor comunităţii internaţionale, care a cerut Rusiei să aştepte apariţia unor tehnologii de forare mai sigure, cu scopul de a evita producerea unei catastrofe ecologice.

                                                                                  SURSA YOUTUBE.COM

"Un eveniment de importanţă mondială ne aşteaptă în 2012. Vom atinge suprafaţa lacului Vostok, vechi de 30 de milioane de ani", declara anul trecut ministrul rus pentru Resurse naturale şi Ecologie, Iuri Trutnev. "Nimeni nu a reuşit încă să ajungă la o astfel de adâncime pe Terra", a adăugat el.

PAREREA mea e ca, vad ca ,unele..legende prind viata...asa ca numi ramane sa cred ca ,mai toate legendele au un,daca nu un Mare ADEVAR  in ELE....se fac tot felul de descoperiri..nu mult o sa lipseasca sa gasim si alta forma de  viata pe pamant si sigur si in Univers.

                                                                 story-- BY  B.M.J--23

DOAMNE..mare e gradina TA..nam cuvinte.......

    Credeai că nu se poate mai rău ca Ţăranul cu Maserati? Uite-l pe Vasile cum se laudă cu frigiderul lui plin! | VIDEO


Asta-i intrece pe toti cocalarii din Romania la un loc! Doamneee, mare ti-e gradina!!!
multi cocalari mai are romania .multi miliardari in $ sunt in lumea asta ,dar nici unul nu a facut un video ca a lu prostu asta.oare de ce?sa i se retraga cetatenia romana pe motivul prostiei.



ATENTIE   ---MERITA  VAZUT...!!!    super COMEDIE!!!









                                                                                                  STORY--BY--BMJ-23

AI PUTEA CONDUCE ..pe aici ..???


Unele drumuri te uimesc prin ingeniozitatea celor care le-au construit, altele prin cât de periculoase sunt, iar unele prin cadrul natural pe care îl traversează.Unele drumuri sunt dea dreptul fascinante si superbe..oare cum au luat ele nastere?în următoarea galerie, 22 de drumuri interesante din lumea largă, din Africa de Sud până în Norvegia şi din China până în Statele Unite şi Bolivia,dar sa nu uitam ca avem si la noi in Romania ceva drumuri frumoase.
























                                                                                  story--by--bmj 23

furnicile tin minte pe cei ce le omoara..:)

Aţi omorât vreodată vreo furnică? este posibil să regretaţi dacă la măcel au asistat surate d-ale micuţei insecte.


Cercetătorii au ajuns la concluzia că furnicile care fac parte dintr-o colonie ţin minte imaginea duşmanului după miros.

De exemplu, atunci când o furnică se luptă cu alta, cele două fac schimb de miros. Astfel, acestea se ţin minte şi după ce mirosul duşmanului este împărtăşit în propria colonie, într-un viitor atac, cele două se vor recunoaşte.  Furnicile sunt insecte sociale care trăiesc în colonii (mușuroaie) de până la mai multe milioane de indivizi, având o organizare a coloniilor foarte avansată pentru lumea animalelor. Fac parte din familia Formicidae, care, împreună cu familiile înrudite ale viespilor și albinelor, aparținordinului Hymenoptera. Indivizii se împart în femele subfertile sau uneori sterile (lucrătoare), masculi fertili (trântori) și femele fertile (denumitemătci sau regine).  Fie că este vorba de colonii mici sau mari, furnicile își împart sarcinile de lucru dinăuntrul coloniei, cum sunt săpatul tunelelor, creșterea vlăstarelor, colectarea hranei și depunerea ouălelor. Această diviziune a muncii înseamnă că fiecare furnică este specializată, îndeplinind unele, dar nu toate diversele sarcini necesare vieții coloniei.  Unele specii de furnici folosesc sunetele pentru a comunica alarma. Unele furnici produc sunete prin stridulație, folosind segmentele gasterului și mandibulele. Furnicile dulgher își bat ritmic capetele de podeaua camerelor, iar furnicile tăietoare de frunze emit sunete ascuțite dacă cuibul lor se surpă. Partenerele de cuib urmează aceste sunete pentru a găsi și salva furnicile căzute în cursă.  Anumite furnici împrăștie așa-numiții feromoni de urmărire pe pământ pentru a-și ghida semenii spre mâncare, locuri care necesită apărare sau noi locuri pentru cuib. Furnicile dispuse în șiruri lungi urmează aceste semnale. La speciile care se hrănesc în grup, cea care găsește hrana face o urmă pe drumul înapoi spre colonie, aceasta fiind urmată de alte furnici care o întăresc când se întorc cu hrana în colonie. Când mâncarea se termină, nu mai sunt lăsate urme de furnicile care se întorc și mirosul dispare cu timpul. etc...


                                                                                                                                           story-by bmj 23