i love usa

* Translate Page *

luni, 29 octombrie 2012

21 octombrie 2102 --e sfarsitul ..lumii..???


 decembrie   21       2012

Sunt două luni, până la 21 decembrie 2012. Nu sunt cei care cred lucrurile se vor termina acum, și alții care-l văd ca doar o altă zi, deși este greu de ignorat faptul că realitatea, așa cum o experienta, se schimba pe mai multe fronturi. În timp, este o iluzie, a prezis datele finale de timp în trecut, nu au ajuns să treacă. Tot ceea ce ai citit despre, se reduce la mit, matematică și metaforă, care include același simbolism - șerpi, inundații, zeii se întorc, etc incredere in intuitia ta.
În ultimii ani, mai multe teorii cu privire la aceasta fiind o dată de ora de terminare au fost prezentate. Semnificația Maya clasic a dat 21 decembrie 2012 Data rămâne incert, împreună cu alte predicții enigmatice lăsate în urmă de către profeți-a lungul veacurilor. Inscripții cele mai clasice Maya sunt strict istorice declarații profetice, bazate pe interpretări subiective. Fenomenul 2012 cuprinde o serie de credințe și propuneri postulind că evenimentele cataclismice sau de transformare va avea loc în anul 2012 se încheie la solstițiul de iarnă 21 decembrie 2012. Această prognoză se bazează în primul rând pe ceea ce se spune a fi data de final a Calendarului Mayas, care este prezentat ca durata 5125 ani. Argumentele care susțin această matrimoniale sunt trase dintr-un amestec de speculații archaeoastronomical, interpretări alternative ale mitologiei, constructii, numerologie și profețiile presupusele din ființe extraterestre.
O interpretare metafizică a acestei postulează că de tranziție, în acest timp, planeta și locuitorii ei pot suferi o transformare pozitivă fizică sau spirituală, 2012 marcând începutul unei noi ere de experiență constiinta. În schimb, unii cred că 2012 marchează începutul unei apocalipse. Ambele idei au fost diseminate in numeroase carti si documentare TV, și s-au răspândit în întreaga lume, prin site-uri și grupuri de discuții.
Anumite predicții despre modul în care lumea ar putea încheia în 2012 (aliniere cu o gaura neagra, coliziunea cu o planeta necinstiți, schimburi polare) au fost respinse ca pseudoștiință de către comunitatea științifică, care susține că multe dintre aceste traduceri ar încălca legile fizicii, sau sunt contrazise de observații simple.


sursa http://www.crystalinks.com/2012.html

Arcturienii -cei mai avansati -extraTerestrii din univers


Rezumatul celebrei carti scrisa de Norma Milanovich


Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.
Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.
Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.
Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.
Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.
Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.
Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.
In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.


Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).
Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.
Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.
Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.
Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute. click pe linku de jos ptr continuare...