i love usa

* Translate Page *

vineri, 2 martie 2012

Massive reptilian base destroyed



                                                              story   by  bmj23

Creatura misterioasa, filmata in Alaska


  •  ar putea avea propriul monstru din , declara specialistii, care au analizat un video care infatiseaza o  marina misterioasa.
  • Specialistii cred ca este vorba despre un Cadborosaurus (trad.  sau soparla din Golful Cadboro).
  • Se crede ca aceasta vietata este un fel de sarpe care traieste in Pacificul de Nord, dar care ar fi fost observat si in alte regiuni ale lumii.
  • Cei care au dat cu ochii de acest animal il descriu ca fiind foarte asemanator cu monstrul din Loch Ness: gat foarte lung, un cap asemantor cu cel de cal, ochii mari si cocoase pe spate.
  • Imaginile, surprinse de un pescar din Alasaka, vor aparea intr-o emisiune difuzata de.
  • “Sunt foarte impresionat de aceste imagini” a declarat Paul LeBlond, fostul director al Departamentului de studiu al Pamantului si Oceanelor de la Universitatea . “Desi a fost filmat in conditii de ploaie si pe o mare foarte agitata, este clar ca imaginile sunt cat se poate de reale”, sustine acesta.

sursa : itall.eu

IMAGINILE care NU trebuiau sa apara niciodata pe Google Street View. Ce au surprins. FOTO



De la o femeie care sta complet dezbracata pe o stanca pana la multimea stransa la locul unui accident auto, Google Street View a surprins o varietate de momente jenante sau incomode.
  • Adaugati si un grup de oameni care par sa transporte un cadavru intr-o masina si aveti tabloul complet al ciudatului si neprevazutului.
  • Nu mai vorbim despre un tanar suprins intr-o padure cu o masca de gaze pe fata si de batranul... duplicat.
  • Imaginile din galerie au fost stranse de artistul canadian Jon Rafman in proiectul Nine Eyes of Google - intitulat asa dupa cele noua camere montate pe masina Google care au capturat imagini din toata lumea.
Camerele fac o poza la fiecare 10 pana la 20 de metri. Asa se explica aparitia bizara a batranului de doua ori in aceeasi imagine.
 









 sursa : protv



Fata unui om a aparut pe nori, inainte sa moara

Un fapt neobisnuit, mai degraba paranormal, s-a petrecut in Australia, cand inaintea mortii unui barbat, cu mai multe zile, a aparut pe nori fata acestuia, in timp ce el zbura cu avionul de la Brisbane la Sydney.


Marion Dawson, care locuieste in Lismore, Australia, spune ca imaginea unor nori este de o asemanare uimitoare cu chipul raposatului ei frate, Gerry Wells.
Fotografia a fost luata pe 9 ianuarie la Ocean Shores, pe coasta de nord a New South Wales din Australia, in acelasi timp cand Gerry Wells zbura de la Brisbane la Sydney, pentru a-si vizita prietenii, potrivit relatarilor din Northern Star.


Wells, in varsta de 62 de ani, a murit in urma unui atac de cord, dupa numai cateva zile, pe 24 ianuarie 2012. El a trait la Bribane si nu a vazut niciodata aceasta fotografie, care a fost luata de fostul editor Russel Eldridge de la Northern Star si publicata in 11 ianuarie.

Dupa ce Wells a murit, un prieten al fiului sau a vazut fotografia pe internet. Familia a folosit poza intr-un ferpar dat oamenilor veniti la inmormantarea sa.

Doamna Dawson a declarat ca nu crede, ca a fost o coincidenta intre zborul domnului Wells si fotografia aparuta. "Eu cred ca cineva mai mare decat noi a stiut ce se va intampla", a spus Dawson.



sursa : ziare.com