i love usa

* Translate Page *

duminică, 26 februarie 2012

Ingeri si Demoni !!!

        Incep prin a spune ca precum si noi avem un Spirit, asa si ingerii si demonii au o Sursa a lor, un Spirit care nu este nici inger nici demon, ci o forma de constiinta care experimenteaza Creatia prin aceste forme.
Trebuie sa fie clar faptul ca exista asa-numitul regn angelic care nu mereu a fost acelasi cu ingerii biblici.


          Regnul angelic este caracterizat, ca si tel evolutiv, de servire, oferire a propriei fiinte altor fiinte, de ajutor, asa cum se stie in general despre ingeri. Dar ei nu ajuta doar fiintele umane si nu se gasesc doar in zona Sistemului Solar. 
               Aceste fiinte se afla pe o treapta de vibratie nu superioara, ci mai energica decat corpurile noastre fizice, avand o energie careia candva i se putea atasa o proiectie fizica. Cu alte cuvinte, candva ADN-ul uman permitea conectarea vibratiei unui Inger cu vibratia unui corp neinsufletit, dar in formare, in trupul unei mame om. In prezent astfel de contopiri au loc mai rar, si doar in conditii speciale, deoarece acel Inger trebuie sa-si constranga vibratia constiintei sale intr-atat incat sa poata faca legatura cu un corp fizic in care sa se nasca. 
       Daca nu poate realiza aceasta conversie sau este realizata defectuos, viitorul copil om-inger poate muri inainte de nastere, la nastere sau in primii ani de viata. In schimb, cand conversia este potrivita, un inger poate sa devina om. 
Romanul "Ingeri si demoni", scris inainte de "Codul lui Da Vinci", nu a avut parte, evident de aceeasi promovare ca cel din urma, desi mie mi s-a parut a fi mai bun decat deja vestitul mai sus mentionat.

story  by  bmj23

Manuscrisul care poate zgudui lumea !!!

In Angara  in mod misterios a fost scos la lumina un manuscris cu cele mai vechi 
scrieri evanghelice apocrife ,ce poate da peste cap lumea creştină.


El fusese descoperit acum 9 ani .El are o vechime de 1.500 ani si este scris in armeana.
Oamenii de ştiinţă speculeaza spunînd despre conţinutul manuscrisului ca poate zgudui din temelii lumea creştină. Manuscrisul a fost predat specialistilor pentru restaurare.
Se pare ca prelatii de la Vatican si-au manifestat un mare interes fata de aceasta descoperire, chiar daca ministrul turc al Culturii, Ertugrul Gunay, a dezminţit aceste informaţii, spunînd ca pană acum nu a primit o cerere oficiala din partea Papei.
Biblia se pare că ar conţine primele învăţături ale lui Isus Hristos şi este scrisă cu litere de aur pe piele din animal. Cartea este scrisă în aramaică, limba natală a lui Isus.
Turcia a confiscat Biblia de la o bandă de contrabandişti de antichităţii care operau în Marea Mediterană, scrie Huffington Post. Se pare că Biblia ar fi o copie a Evangheliei lui Barnabas, un text controversat considerat a fi nedemn de a sta alături de cele patru evanghelii ale Noului Testament: cea a lui Matei, Marcu, Luca şi Ioan.
În această scriere, Barnabas se prezintă a fi unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus şi susţine că acesta a prezis venirea profetului Mahomed, scrie huffingtonpost.com.
Datorită valorii ei culturale şi religioase, fotocopiile paginilor Bibliei ar putea valora aproximativ două milioane de dolari.


                                                                  story  by  bmj23