i love usa

* Translate Page *

duminică, 19 februarie 2012

tare rau de tot filmul...MEGA FILM

SUPER TARE FILMUL NOTA 100000000000000..RECOMAND ACEST FILM NUMAI PTR BĂRBAŢII..DAR SI PTR SEXUL FEMININ DACĂ AU CURAJ SAL VIZIONEZE...SI CICĂ SI DOUA SEZOANE 1-2..eu acum ma uit la 1...primul episod...abia aştept sa vad si sezonul 2..super capodoperă!!! de film..merită văzut!!!


 un film ce cuprinde 10 episoade intr-un sezon..dar a apărut si sezonul 2...ce pot spune..merită vizionat de doua ori cred , un sezon..ptr.ca este o super poveste care parcă..., nai vrea sa se termine....!!!!




                                                                       sursa youtube.com       


                                                                                              story--by--bmj 23

Orgasmul:cu cine, cu ce si de ce

Cat de multe crezi ca ştii despre orgasm?
 Orgasmul 'lui'  vs. orgasmul  'ei'-studiile arată ca orgasmul masculin si feminin sunt acelasi  lucru sau, cu alte cuvinte,au aceeaşi intensitate-cel puţin în ceea ce priveşte momentul cheie al orgasmului.
 Durata orgasmului- Chiar dacă orgasmele de sex masculin si feminin au o intensitate egala..la unele cazuri,ele diferă ca si durata .Orgasmul masculin durează  4 sec.,in medie, in timp ce dincolo in celălalt parte la orgasmul feminin,poate dura si pană la 15 sec.Bărbaţii ajung la orgasm mult mai repede,chiar si numai după un  1 minut
si 10 sec.In timp ce pentru unele femei e nevoie chiar si de 20 de minute.
 Orgasmele sunt bune pentru tine-ele au o influenta pozitivă asupra sistemului imunitar si previne bolile cardovasculare si chiar cancerul,deoarece relaxeaza corpul si eliberează efectele stresului.
 Orgasmele consuma calorii- in timp ce experimentează un orgasm,corpul arde doar 3 calorii,dar ardem mult mai multe in timp ce încercăm sa ajungem la el-50 de calorii, in medie.In timp ce ai un orgasm.corpul arde doar 3 calorii.


                                                                        story-by-bmj 23