i love usa

* Translate Page *

duminică, 25 noiembrie 2012

Descoperire misterioasa in Triunghiul Bermudelor




Oamenii de stiinta ce efectuau cercetari in zona Triunghiului Bermudelor sustin ca au descoperit o piramida ce se ridica de pe fundul marii si care nu a mai fost descoperita niciodata.
Din primele cercetari reiese faptul ca structura este facuta din sticla sau dintr-un material asemanator sticlei.
Este in intregime neteda si partial translucida.
O structura gigantica, poate mai mare si decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt, si initial identificata de catre un doctor in anii 60", a fost verificata independent de catre echipe de scafandri din Franta si America.
Studierea altor structuri ca Piramidele Subacvatice din Japonia, sau Ruinele cum sunt numite, inca ramane un mister.
Diametrul bazei piramidei atinge 300metri, si 200metri inaltime.
Distanta de la baza pana la coltul piramidei este de 100metri deasupra fundului marii.
Unii cercetatori ai Triunghiului au spus de multi ani ca o sursa ciudata de energie exista pe fundul marii in regiunea oceanului unde sunt afectate avioane, nave, si barci...




Un oraş misterios a fost descoperit, de cercetători, în Triunghiul Bermudelor. La 700 de metri sub apele Atlanticului, ciudata aşezare păstrează construcţii uriaşe pe care oamenii de ştiinţă le asociază cu Atlantida.
Patru piramide mari, structuri circulare construite din granit, un sfinx şi monumente gravate. Asta a descoperit un robot subacvatic trimis în misiunea din Triunghiul Bermudelor.
Conducătorii cercetării, inginerul marin Pauline Zalitzki şi soţul său, Paul Weinzweig, au observat construcţiile în anul 2001, când făceau o altă cercetare în zonă. Pentru că ciudatele blocuri de piatră le-au atras atenţia, anul acesta au trimis un robot video subacvatic pentru a se asigura că nu s-au înşelat.
Oraşul de pe fundul oceanului se află la 700 de metri nord de coasta estică a Cubei.
Conform lui Zalitzki, oraşul aparţine perioadei preclasice din istoria Caraibelor şi a Americii Centrale, în care trăiau "civilizaţii avansate".




sursa :www.dincolo-de-limite.ro

OZN confirmat in zona Denver (SUA)

Un barbat din Denver, Statele Unite, a filmat obiectul zburator, despre care el spune ca a aparut in jurul pranzului, de cateva ori intr-o saptamana, in timp ce un fotojurnalist a observat acelasi fenomen.


Steve Cowell, fost pilot comercial si instructor de zbor, a analizat inregistrarile si a declarat pentru Fox31 ca obiectul “nu este un aeroplan, nu este elicopter, nu este o pasare” sau vreo insecta si se misca mai repede decat orice obiect zburator cunoscut.

“Se potriveste definitiei, este un obiect zburator neidentificat”, a spus Steve Cowell.
Autoritatea de Aviatie Federala (FAA)a transmis Fox31 ca “nimeni nu a facut o raportare a activitatii descrise si niciunul din angajatii nostri nu a observat ceva de aceasta natura cu ochiul liber sau pe radare”.
Iar Comandamentul de Aparare Aerospatiala din America de Nord (NORAD) a spus ca “nu am consemnat nicio activitate in aer in zona Denver in perioada indicata”.



sursa www.dincolo-de-limite.ro

miercuri, 21 noiembrie 2012

Pe urmele unui artefact fascinant

Pe urmele unui artefact fascinant: mecanismul din Antikythera, computerul vechi de două milenii.

O echipă de oameni de ştiinţă din SUA şi Grecia întreprinde o nouă expediţie la locul în care, în anul 1901, a fost descoperit un dispozitiv uimitor: mecanismul din Antikythera, botezat de savanţi "cel mai vechi computer analog din lume".

Mecanismul din Antikythera, un aparat construit din bronz, cu un sistem complex de roţi dinţate, datează din secolul I î.e.n., iar specialiştii cred era folosit ca instrument astronomic - pentru a prevedea mişcările planetelor - şi ca instrument de navigaţie. El a fost descoperit în anul 1901 în epava unei corăbii antice, despre care se crede că a fost scufundată de o furtună. Au fost recuperate peste 80 de fragmente din mecanism, datoriă cărora au putut fi construite modele reconstituite ale acestuia. Fragmentele de artefact, împreună cu o astfel de reconstiituire, sunt expuse la Muzeul Naţional Arheologic din Atena.


În literatura antică sunt descrise mai multe mecanisme complexe de acest gen, dar cel de la Antikythera este singurul care a fost găsit până acum.

Mecanismul a suscitat un interes extraordinar printre arheologi şi este şi azi un fascinant obiect de studiu, de vreme ce se pare că omenirea n-a mai construit ulterior ceva comparabil, în ceea ce priveşte complexitatea, timp de cel puţin un mileniu.

Însă arheologii cred că, dacă în lumea antică a putut fi construit un asemenea instrument, e posibil să descopere şi alte artefacte de acest gen, astfel încât au întreprins o nouă expediţie în Antikythera - o mică insulă grecească, situată între Creta şi Peloponez - pentru a căuta noi vestigii în epava în care, în 1901, a fost descoperit uimitorul mecanism.
Specialiştii afirmă că locul nu a fost niciodată cercetat complet şi speră astfel să aibă parte de noi descoperiri.
Vasul pe care a fost găsit mecanismul transporta o încărcătură de valoare considerabilă; au fost recuperate, între altele, numeroase statui şi figurine de marmură şi bronz. Specialiştii cred că o astfel de corabie ar fi avut alături nave de escortă, astfel încât ar putea exista în jur şi alte epave care să furnizeze descoperiri interesante.






                                          


 sursa : http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/