i love usa

* Translate Page *

vineri, 25 ianuarie 2013

Explozia unui OZN!?

Un american a filmat cu telefonul prin lentilele unui telescop un obiect misterios care a explodat pe cer. 

Americanul Elijah Prychodzko a trimis filmuletul televiziunii CBS, care a difuzat inedita întâmplare. 
Initial, în imagini se poate vedea un OZN în jurul căruia orbitează un alt obiect zburător neidentificat de dimensiuni mai mici. Ulterior, OZN-ul de dimensiuni mai mari explodează, iar rămăsitele acestuia sunt împrăstiate pe cer. 
Autorul clipului mărturiseste că nu are nicio idee despre ce a fost vorba si provoacă specialistii în astronomie să vină cu o explicatie. 
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-american-a-filmat-intamplator-explozia-unui-ozn_1083200.html#ixzz2GtWbgCc8

sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

Fenomen straniu pe cerul Braziliei - dec 2012


                                   sursa:  youtube.com

Aparitie misterioasa in China...


Un barbat a filmat o aparitie misterioasa, pe un drum uitat de lume, situat pe un munte din regiunea Taitung.
Un grup de cercetatori din Taiwan incearca sa demonstreze existenta extraterestrilor si fac valva in China cu o inregistrare incredibila. Un politist le-a trimis o filmare in care o creatura transparenta, care merge in picioare, a fost surprinsa pe un drum de munte. 
Barbatul care a filmat spune ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui. De cand au aparut aceste imagini, chinezii nu mai pot dormi de frica si se intreaba cu totii: “Ce este cu aceasta creatura?”



sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

OZN-uri filmate de NASA...




Va prezint o scurta compilatie de OZN-uri filmate de NASA si care aduc mari semne de intrebare cat si dovezi destul de puternice ca exista viata inteligenta si mai departe de planeta noastra.
In ultimul timp spre surprinderea mea si a multora, mass media si chiar oficialitatile au inceput sa deschida mult mai des subiectul legat de viata extraterestra si posibilitatile existentei a altor planete locuite mult mai aproape decat banuiam... 


Daca luam in calcul marimea universului si numarul impresionant de stele existente in acest imens univers si daca intelegem ca o stea reprezinta un soare care la randul lui are propriul sistem din care fac parte mai multe planete de diferite marimi si conditii atmosferice, as putea zice ca ar fi ilogic sau ireal sa nu existe viata si pe alte planete. Dupa ultimele calcule ale astronomilor sunt cateva sute de miliarde de stele care vrem nu vrem ne face sa tragem concluzia ca NU SUNTEM SINGURI in acest univers.

Deasemenea sunt dovezi destul de multe ca unele guverne ar fi facut deja contactul cu unele din aceste civilizatii si care au adus la o crestere accelerata a tehnologiei pe pamant si mai exact asta incepand cu anii 1950. Urmarind rata evolutiei tehnologice vom oberva ca in doar 50-60 de ani sau facut progrese cat in mii de ani sau chiar zeci de mii de ani, deci un alt mare semn de intrebare care ar trebui sa dea de gandit si celui mai sceptic...  Deci in curand ne putem astepta la unele suprize de proportii legat de asta... vom trai si vom vedea... 


sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

marți, 22 ianuarie 2013

De ce se şpreiază prin lume?

”Cu toţii ne-am obişnuit cu acelele dâre albe lăsate de avioanele cu reacţie. Din păcate puţin ştiu însă că acestea sunt de două feluri: contrails şi chemtrails.
Contrails sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.



Chemtrails sunt acele dâre lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.
Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au înbolnăvit şi au ajuns chiar la spital.
Cartea „ Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (Chemtrails-uri) ” prezintă mai multe astfel de relatări dar şi metode pentru a contracara efectele chemtrails-urilor.
Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi.


Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mass-media.
Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi indadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştrii, dar „se mulţumesc“ să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestingheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.”


sursa  : http://dincolo-de-limite.blogspot.ro