i love usa

* Translate Page *

vineri, 15 martie 2013

Este cea mai mare descoperire din ISTORIA lumii. Fizicienii au confirmat asta în urmă cu puţin timp

Această descoperire ajută la rezolvarea celui mai mare mister al Universului: cum a reuşit Big Bang-ul că creeze ceva din nimic, în urmp cu 13,7 miliarde de ani în urmă.

Această descoperire va fi răsunătoare în lumea fizicii şi cel mai probabil va concura la Premiul Nobel, scriu jurnaliştii de la Huffington Post.

În cursul serii de ieri, după un sfert de secol de căutări şi studii, fizicienii de la Geneva au declarat că sunt în proporţie de 99,99% siguri că au găsit Particula lui Dumnezeu, Bosonul Higgs.

Cercetătorii de la CERN au declarat că această particulă se comportă exact ca melasa sau ca zăpada. În iulie anul trecut, fizicienii de aici au anunţat că au găsit ceva asemănător bosonului Higgs, dar că nu erau siguri de descoperirea lor, urmând să analizeze profund datele descoperite.

Ieri seară au anunţat că sunt siguri că au descoperit Particula lui Dumnezeu.
"Acum mie îmi este clar că discutăm despre bosonul Higgs, totuşi, mai e cale lungă până vom şti exact ce tip de boson Higgs este", a declarat Joe Incandela, fizician de la CERN.

Bosonul Higgs a fost adus prima dată în discuţie în anul 1964, fiind considerat de cercetători a fiind veriga care lipseşte în ecuaţia apariţiei vieţii şi materiei în Univers
                            sursa: antena3.ro

marți, 12 martie 2013

Amazing GIANT UFO Near The International Space Station, March 2013 HD 10

sursa you tube

luni, 11 martie 2013

O biblioteca legendara de metal a fost descoperita in pestera Tayos din Ecuador



O retea de tuneluri si caverne sub Ecuador si Peru ar contine biblioteci cu carti de metal gravate si tablite de cristal. S-au facut multe expeditii in speranta gasirii aceastei comoari, dar se pare ca in zadar.
Pestera a fost popularizata de Erich von Daniken in cartea sa ,,Aurul zeilor'' din anul 1970.
Recent o echipa de exploratori sustine ca a descoperit legendara biblioteca si alte comori in misterioasa retea subterana Tayos, in Ecuador. Ei au anuntat ca au descoperit accidental tuneluri ascunse, care au fost sapate artificial. Echipa a reusit sa intre intr-unul din aceste tuneluri, la mai putin de un kilometru, ajungand la o camera mare care contine o biblioteca de aur si alte comori.

Aici este o lista a ceea ce exploratorii pretind ca ar fi gasit in camera : 

1- O biblioteca cu mii de carti de metal. Echipa a fost in imposibilitatea de a specifica din ce material sunt facute cartile. Fiecare pagina are simboluri si o scriere ciudata.
2- Placile contin fiecare scrieri si simboluri ciudate, care par a fi de aur.
3- Cel putin cateva sute de statui reprezentand insecte, animale si oameni raspandite in intreaga camera.
4- O multime de bare de metal considerate a fi de aur si/sau argint. Exista de asemenea jucarii pentru copii si diferite bijuterii fabricate din aur si argint.
5- Un sarcofag mare care contine un schelet uman impodobit cu bijuterii de aur.
6- Echipa a descoperit, de asemenea, cel putin trei usi, dar mormintele au fost complet sigilate.
Echipa nu a vrut sa dezvaluie locatia acestei descoperiri uimitoare pentru a se asigura ca nimeni altcineva nu localizeaza comoara, in asteptarea rezultatelor analizelor facute cartilor de metal, placilor de aur si a mai multor statui.
Atunci cand testele vor fi finalizate vor apela la profesionisti pentru a excava situl.

                                                    sursa:http://ufosandalienlife.blogspot.ro


UFO Files - UFOs in the


sursa:youtube

Meteoritul din Rusia lovit din aer...


Rusii sunt convinsi ca extraterestrii au intervenit in ultima secunda si au spart asteroidul care a lovit in Chelyabinsk.


1100 de persoane au fost ranite si mai multe cladiri au fost distruse intr-un dezastru care a semanat cu sfarsitul lumii. Mai multe cladiri au fost afectate, iar telecomunicatiile au cazut din cauza numarului mare de apeluri pe care oamenii le-au facut in minutele de dupa prabusirea asteroidului.
Din imaginile de mai jos se vede clar interventia asupra acestui meteorit... sa fie un OZN sau o arma secreta? 

sursa :http://dincolo-de-limite.blogspot.ro