i love usa

* Translate Page *

vineri, 28 decembrie 2012

DESCOPERIRE ISTORICĂ la baza PIRAMIDELOR din EGIPT




Arheologii egipteni au descoperit, în apropierea piramidelor din Giza, un zid din cărămizi, vechi de 3.400 de ani, Zidul dezgropat de echipa doctorului Zahi Hawass, secretar general al Consiliului Suprem de Antichităţi din Egipt (SCA), se află în faţa văii Regelui Khafre, pe platoul Giza. Zidul datează din anii 1.400-1.390 î.e.n, din timpul domniei Regelui Tuthmose al IV-lea.
 sursa:gandul.ro

2012-info

Cele mai importante 12 momente din fotbal în 2012, conform FIFA
1. Cupa Africii pe Naţiuni, câştigată în premieră de Zambia
2. Recuperarea miraculoasă a lui Fabrice Muamba
3. Golul din ultimele secunde marcat de Kun Agüero contra lui QPR, care a adus titlul lui City
4. Liga Campionilor cucerită de Chelsea a lui Drogba
5. Tahiti, campioana Oceaniei
6. Retrogradarea lui Glasgow Rangers
7. Penalty-ul "a la Panenka" executat de Pirlo în sferturile de finală de la EURO, contra Angliei

8. Campionatul European câştigat de Spania
9. Câştigarea titlului olimpic de naţionala de fotbal feminin a SUA
10. Cele patru goluri ale lui Ibrahimovic în amicalul cu Anglia
11. Cele 91 de goluri cu care Messi l-a depăşit pe Müller (85) în topul marcatorilor într-un an calendaristic
12. Campionatul Mondial al Cluburilor câştigat de Corinthians


sursa: prosport.ro

Alba Iulia


Artefact despre un episod politic sângeros din Roma Antică, descoperit într-un parc din Alba Iulia



Arheologii din Alba Iulia au descoperit un artefact, care aminteşte de un episod politic sângeros de acum mai bine de 1.800 de ani în Roma Antică. Inscripţia a fost descoperită de arheologii Muzeului Naţional al Unirii, în Parcul Custozza din Alba Iulia.
Arheologii au descoperit o inscripţie romană, în care numele coîmpăratului Geta a fost şters de împăratul Caracalla, fratele său. 
Cei doi, fiii împăratului Septimius Severus, au fost asociaţi la domnie după moartea tatălui lor, în anul 211 e.n. În acelaşi an, Caracalla îl ucide pe Geta şi porunceşte ca fratele său să fie şters din istorie.
Numele era şters de pe toate inscripţiile, iar statuile care îl înfăţişau erau date jos de pe socluri şi topite. 
Dată fiind importanţa inscripţiei, ea va fi ridicată şi mutată la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia.

sursa:antena 3.ro

Descoperire FĂRĂ PRECEDENT în Marea Britanie. "Este ceva cu adevarat uimitor, unic"

Arheologii din Marea Britanie au făcut recent o descoperire uimitoare.. ruinele unui teatru roman, vechi de 2000 de ani. Acesta este de dimensiuni uriaşe, cercetătorii fiind de părere că avea o capacitate de aproximativ 12.000 de persoane.


Descoperirea a fost făcută în spatele Faversham, Kent, chiar în spatele unei şcoli. 
Primele imagini care au indicat că ceva s-ar ascunde acolo au fost surprinse din satelit. Oamenii de ştiiţă au putut observa în acele imagini nişte linii circulare, ciudate. 
Descoperirea este cu atât mai mare cu cât este prima de acest gen din Marea Britanie. În nordul Europei au mai fost găsite aproximativ 150 de astfel de construcţii. 

"Este ceva cu adevarat uimitor, unic in Marea Britanie, si e chiar in spatele gradinii mele. Spatiul putea sa gazduiasca 12.000 de oameni, speram sa il putem transforma intr-un monument national. Cred ca era un sanctuar religios pentru romani.", a declarat doctorul Wilkinson, cel care a facut descoperirea.


sursa:antena 3.ro

vineri, 21 decembrie 2012

21.12.2012




Ziua de 21 decembrie 2012 ar putea aduce, daca nu sfarsitul lumii, dupa calendarul mayas si previziunile oracolului din Shambala, atunci macar o vizita extraterestra.

Cel putin asta sustin cativa specialisti care de decenii intregi incearca sa decripteze mesaje venite, potrivit lor, de pe planete aflate in afara sistemului nostru solar.
Unul dintre cele aproximativ 30 de mesaje transmise catre Pamant de o civilizatie extraterestra ar fi o inregistrare din 1977.
Emisia postului ITN a fost "bruiata" de un mesaj audio de 600 de cuvinte, in limba engleza:  "Auziti vocea lui Vrillon, reprezentantul Comandamentului Galatic Ashtar, care va vorbeste".

SURSA:.STIRIL PRO-TV
21 decembrie 2012 ar putea aduce, daca nu sfarsitul lumii, dupa calendarul mayas si previziunile oracolului din Shambala, atunci macar o vizita extraterestra.


Teama a fost stârnită de interpretarea calendarului maiaş care se opreşte brusc după ce a numărat 5.125 de ani. De câţiva ani, pentru milioane de pământeni, ziua de 21 decembrie 2012 nu mai e o dată ca oricare alta. Se vorbeşte despre o predicţie făcută de mayasi, al căror calendar se opreşte brusc în ziua solstiţiului de iarnă de anul acesta. Se spune că va fi o aliniere a planetelor la centrul galaxiei, câmpul magnetic al pământului suferă şi el modificări şi, în plus, anul acesta se încheie o rotaţie perfectă a axei pământului, un fenomen care are loc o dată la 26 de mii de ani.

În lume, oamenii au început fie să creadă că 21 decembrie va fi sfârşitul acestei lumi, într-un fel sau altul, fie să-şi pună întrebarea "Şi dacă totuşi se întâmplă ceva?".Echipa În Premiera a încercat să afle adevărul. Reporterii au făcut filmări în şase ţări de pe două continente, au stat de vorbă cu specialişti în calendarul maya, cu astronomi, geofizicieni, scriitori celebri şi profesori în istoria religiilor, pentru a vedea de ce această apocalipsă anunţată a stârnit mai multă agitaţie decât toate celelalte 200 profeţii din istoria omenirii.
by  bmj 23 


joi, 6 decembrie 2012

Viata extraterestra ascunsa sub gheata din Antarctica?


Oamenii de stiinta rusi au luat probe din lacul subteran Vostok din Antarctica, de la o adancime de peste 3.700 de metri. Lumea stiintifica internationala asteapta cu nerabdare rezultatele cercetarilor privind existenta vietii intr-un loc care a fost izolat de 14 milioane de ani. 


Facand o paralela intre lacul subteran Vostok din Antarctica si oceanele ce s-ar putea gasi sub crustele de gheata de pe Jupiter si Saturn, oamenii de stiinta, care cauta viata dincolo de Pamant, asteapta cu nerabdare finalizarea proiectului rusesc, scrie Discovery News.
Ei nu se asteapta ca probele luate din lacul Vostok sa contina viata extraterestra, desi orice forma de viata care ar putea fi descoperita poate fi luata ca o evolutie diferita fata de ceea ce apare astazi pe Pamant.
Asta pentru ca lacul Vostok, cel mai adanc si mai izolat lac subglacial din Antarctica, a fost izolat de atmosfera Terrei timp de cel putin 14 milioane de ani.
Lacurile izolate, care au fost descoperite prin intermediul imaginilor luate din satelit la sfarsitul anilor '90, isi datoreaza existenta stratului gros de gheata din Antarctica, care actioneaza ca o patura, iar caldura care provine din interiorul Pamantului a pastrat apa lichida.

"Daca s-au gasit dovezi ale vietii acolo - si eu cred ca lacul Vostok are forme de viata in el - acestea vor fi asemanatoare celor de pe Pamant", considera astrobiologul Dale Andersen, de la Institutul SETI, Centrul pentru studiul vietii in Univers."Va fi acelasi fel de viata pe care o gasim oriunde in alta parte. Este posibil ca viata sa fi evoluat diferit, dar este asemanatoare celei de pe Pamant, bazandu-se pe structura aceluiasi ADN", a mai spus Andersen.
Oamenii de stiinta suspecteaza faptul ca apa din lacul Vostok s-a strans acum aproximativ 1 milion de ani si este suprasaturata cu oxigen si alte gaze."Ar fi surprinzator daca lacul Vostok nu ar contine nicio forma de viata", a declarat Chris McKay, astrobiolog la NASA.
Lacul Vostok poate oferi indicii despre cum s-a raspandit viata si cum se pot gasi medii de viata locuibile. Proiectul ar trebui sa ajute oamenii de stiinta sa caute viata dincolo de Pamant.
Oricare ar fi secretele pe care le ascunde lacul Vostok, ele vor ramane nedescoperite pentru cel putin un an. Rusia nu va mai putea lua probe de apa pana cand nu va fi din nou vara in Antarctica. 

sursa :http://www.ziare.com

A Christmas Memory


"A Christmas Memory" is about a young boy, referred to as "Buddy," and his older cousin, who is unnamed in the story but is called Sook in later adaptations. The boy is the narrator, and his older cousin — who is eccentric and childlike — is his best friend. They live in a house with other relatives, who are authoritative and stern, and have a dog named Queenie.
The family is very poor, but Buddy looks forward to Christmas every year nevertheless, and he and his elderly cousin save their pennies for this occasion. Every year at Christmastime, Buddy and his friend collect pecans and buy whiskey — from a scary American Indian bootlegger named Haha Jones — and many other ingredients to make fruitcakes. They send the cakes to acquaintances they have met only once or twice, and to people they've never met at all, like President Franklin Delano Roosevelt.
This year, after the two have finished the elaborate four-day production of making fruitcakes, the elderly cousin decides to celebrate by finishing off the remaining whiskey in the bottle. This leads to the two of them becoming drunk, and being severely reprimanded by angry relatives.
The next day Buddy and his friend go to a faraway grove, which the elderly cousin has proclaimed the best place, by far, to chop down Christmas trees. They manage to take back a large and beautiful tree, despite the arduous trek back home.
They spend the following days making decorations for the tree and presents for the relatives, Queenie, and each other. Buddy and the older cousin keep their gifts to each other a secret, although Buddy assumes his friend has made him a kite, as she has every year. He has made her a kite, too.
Come Christmas morning, the two of them are up at the crack of dawn, anxious to open their presents. Buddy is extremely disappointed, having received the rather dismal gifts of old hand-me-downs and a subscription to a religious magazine. His friend has gotten the somewhat better gifts of Satsuma oranges and hand-knitted scarves. Queenie gets a bone.
Then they exchange their joyful presents to each other: the two kites. In a beautiful hidden meadow, they fly the kites that day in the clear winter sky, while eating the older cousin's Christmas oranges. The elderly cousin thinks of this as heaven, and says that God and heaven must be like this.
It is their last Christmas together. The following year, the boy is sent to military school. Although Buddy and his friend keep up a constant correspondence, this is unable to last because his elderly cousin suffers more and more the ravages of old age, and slips into dementia. Soon, she is unable to remember who Buddy is, and not long after, she passes away.
As Buddy says later: "And when that happens, I know it. A message saying so merely confirms a piece of news some secret vein had already received, severing me from an irreplaceable part of myself, letting it loose like a kite string. That is why, walking across a school campus on this particular December morning, I keep searching the sky. As if I expected to see, rather like hearts, a lost pair of kites hurrying towards heaven."

sursa: http://ro.wikipedia.org

miercuri, 5 decembrie 2012

http://www.ufosdisclosed.com/?hop=djklcb

 dati clik pr  link ...si veti vedea ceva ..ce sunt sigur ca , o sa spuneti ,,chiar  ..exista..cine stie..!?
oare nu suntem singuri in univers..mai exista cineva ACOLO?SE POATE??!!

                         parerea mea este ca intradevar  E.X.I.S.T.A !!!  curand vom da fata ..cu ei..si la propriu si la figurat..nu mai este mult..sunt sigur...totul tine de TIMP!

Descoperire: o planeta similara cu Pamantul...

Astronomii au descoperit o noua planeta in sistemul solar, pe care au numit-o Gliese 581 g. Aceasta este la 20,5 ani lumina de Pamant, in constelatia Balanta.

A sasea planeta din acest sistem, Gliese 581g a oferit o surpriza de proportii! Planeta este de 3-4,5 ori mai mare decat suprafata Pamantului si este alcatuita din roca, nu din gaz!
In plus, gravitatia este de 1,1-1,7 ori mai mare decat cea a Pamantului, concluzia expertilor fiind ca planeta are atmosfera, insa aceasta este putin mai deasa decat pe Pamant!
Ultima si cea mai fascinanta descoperire a astronomilor este ca planeta are la suprafata o temperatura intre -37 si -12 grade Celsius, concluzia fiind ca planeta este LOCUIBILA!



sursa http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

OZN la vulcanul Popocatepetl din Mexico

Televiziunea de stiri (Televisa) din Mexic a prezentat de curand o filmare cu un OZN in forma de tigara care intra in vulcanul Popocatepetl.
Conform expertilor obiectul ar avea un kilometru lungime si 200 de metri latime.



De subliniat ca in preajma acestui vulcan exista o activitate OZN destul de mare si nu de putine ori au fost surprinse cu camera video si foto. Acest vulcan este monitorizat 24/24 ore de o camera video cu infrarosu.



NASA a facut "anuntul istoric" privind planeta Marte

NASA a facut mult asteptatul anunt privind datele obtinute de robotul Curiosity pe planeta Marte. Conferinta de presa vine dupa ce seful misiunii lansase o declaratie conform careia informatiile “vor face istorie”.
Roverul Curiosity a terminat prima analiza completa a solului de pe Marte, parte a misiunii sale privind detectarea unor posibile dovezi privind viata pe Planeta Rosie.
Din pacate, specialistii NASA s-au vazut nevoiti sa taie entuziasmul celor care se asteptau la un anunt clar, conform caruia exista sau a existat viata pe Marte.

Informatiile obtinute de robot nu pot sustine cu fermitate aceasta ipoteza, dar cercetarile vor continua, scrie Daily Mail.
“Entuziasmul nostru a fost gresit inteles. Trebuie sa fim atenti ce spunem si cum spunem”, a recunoscut John Grotzinger, cel care in urma cu cateva saptamani vorbise despre “un anunt istoric” privind planeta Marte.
Robotelul a detectat intr-adevar urme de compusi organici, insa NASA nu poate confirma ca acestea nu au ajuns acolo aduse chiar de catre rover.
Cert este ca pe Marte au fost identificati compusi care contin sulf si clor, pe langa alte ingrediente.
In sol a mai fost gasit un compus de oxigen si clor numit perclorat, care fusese identificat anterior si de robotul Phoenix.
Reactiile acestuia cu alti compusi au format metan clorinat, unul din compusii pe baza de carbon identificat de Curiosity.
In mod cert, clorul este de origine martiana, insa in privinta carbonului specialistii nu pot fi siguri. Acesta ar putea proveni de pe Pamant, adus chiar de catre robotel.

Mostrele de sol cercetate pana acum au fost preluate dintr-o zona a craterului Gale, aflat la o distanta considerabila de Muntele Sharp, care este destinatia robotelului.


sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

duminică, 25 noiembrie 2012

Descoperire misterioasa in Triunghiul Bermudelor




Oamenii de stiinta ce efectuau cercetari in zona Triunghiului Bermudelor sustin ca au descoperit o piramida ce se ridica de pe fundul marii si care nu a mai fost descoperita niciodata.
Din primele cercetari reiese faptul ca structura este facuta din sticla sau dintr-un material asemanator sticlei.
Este in intregime neteda si partial translucida.
O structura gigantica, poate mai mare si decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt, si initial identificata de catre un doctor in anii 60", a fost verificata independent de catre echipe de scafandri din Franta si America.
Studierea altor structuri ca Piramidele Subacvatice din Japonia, sau Ruinele cum sunt numite, inca ramane un mister.
Diametrul bazei piramidei atinge 300metri, si 200metri inaltime.
Distanta de la baza pana la coltul piramidei este de 100metri deasupra fundului marii.
Unii cercetatori ai Triunghiului au spus de multi ani ca o sursa ciudata de energie exista pe fundul marii in regiunea oceanului unde sunt afectate avioane, nave, si barci...




Un oraş misterios a fost descoperit, de cercetători, în Triunghiul Bermudelor. La 700 de metri sub apele Atlanticului, ciudata aşezare păstrează construcţii uriaşe pe care oamenii de ştiinţă le asociază cu Atlantida.
Patru piramide mari, structuri circulare construite din granit, un sfinx şi monumente gravate. Asta a descoperit un robot subacvatic trimis în misiunea din Triunghiul Bermudelor.
Conducătorii cercetării, inginerul marin Pauline Zalitzki şi soţul său, Paul Weinzweig, au observat construcţiile în anul 2001, când făceau o altă cercetare în zonă. Pentru că ciudatele blocuri de piatră le-au atras atenţia, anul acesta au trimis un robot video subacvatic pentru a se asigura că nu s-au înşelat.
Oraşul de pe fundul oceanului se află la 700 de metri nord de coasta estică a Cubei.
Conform lui Zalitzki, oraşul aparţine perioadei preclasice din istoria Caraibelor şi a Americii Centrale, în care trăiau "civilizaţii avansate".




sursa :www.dincolo-de-limite.ro

OZN confirmat in zona Denver (SUA)

Un barbat din Denver, Statele Unite, a filmat obiectul zburator, despre care el spune ca a aparut in jurul pranzului, de cateva ori intr-o saptamana, in timp ce un fotojurnalist a observat acelasi fenomen.


Steve Cowell, fost pilot comercial si instructor de zbor, a analizat inregistrarile si a declarat pentru Fox31 ca obiectul “nu este un aeroplan, nu este elicopter, nu este o pasare” sau vreo insecta si se misca mai repede decat orice obiect zburator cunoscut.

“Se potriveste definitiei, este un obiect zburator neidentificat”, a spus Steve Cowell.
Autoritatea de Aviatie Federala (FAA)a transmis Fox31 ca “nimeni nu a facut o raportare a activitatii descrise si niciunul din angajatii nostri nu a observat ceva de aceasta natura cu ochiul liber sau pe radare”.
Iar Comandamentul de Aparare Aerospatiala din America de Nord (NORAD) a spus ca “nu am consemnat nicio activitate in aer in zona Denver in perioada indicata”.



sursa www.dincolo-de-limite.ro

miercuri, 21 noiembrie 2012

Pe urmele unui artefact fascinant

Pe urmele unui artefact fascinant: mecanismul din Antikythera, computerul vechi de două milenii.

O echipă de oameni de ştiinţă din SUA şi Grecia întreprinde o nouă expediţie la locul în care, în anul 1901, a fost descoperit un dispozitiv uimitor: mecanismul din Antikythera, botezat de savanţi "cel mai vechi computer analog din lume".

Mecanismul din Antikythera, un aparat construit din bronz, cu un sistem complex de roţi dinţate, datează din secolul I î.e.n., iar specialiştii cred era folosit ca instrument astronomic - pentru a prevedea mişcările planetelor - şi ca instrument de navigaţie. El a fost descoperit în anul 1901 în epava unei corăbii antice, despre care se crede că a fost scufundată de o furtună. Au fost recuperate peste 80 de fragmente din mecanism, datoriă cărora au putut fi construite modele reconstituite ale acestuia. Fragmentele de artefact, împreună cu o astfel de reconstiituire, sunt expuse la Muzeul Naţional Arheologic din Atena.


În literatura antică sunt descrise mai multe mecanisme complexe de acest gen, dar cel de la Antikythera este singurul care a fost găsit până acum.

Mecanismul a suscitat un interes extraordinar printre arheologi şi este şi azi un fascinant obiect de studiu, de vreme ce se pare că omenirea n-a mai construit ulterior ceva comparabil, în ceea ce priveşte complexitatea, timp de cel puţin un mileniu.

Însă arheologii cred că, dacă în lumea antică a putut fi construit un asemenea instrument, e posibil să descopere şi alte artefacte de acest gen, astfel încât au întreprins o nouă expediţie în Antikythera - o mică insulă grecească, situată între Creta şi Peloponez - pentru a căuta noi vestigii în epava în care, în 1901, a fost descoperit uimitorul mecanism.
Specialiştii afirmă că locul nu a fost niciodată cercetat complet şi speră astfel să aibă parte de noi descoperiri.
Vasul pe care a fost găsit mecanismul transporta o încărcătură de valoare considerabilă; au fost recuperate, între altele, numeroase statui şi figurine de marmură şi bronz. Specialiştii cred că o astfel de corabie ar fi avut alături nave de escortă, astfel încât ar putea exista în jur şi alte epave care să furnizeze descoperiri interesante.






                                          


 sursa : http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/

luni, 29 octombrie 2012

21 octombrie 2102 --e sfarsitul ..lumii..???


 decembrie   21       2012

Sunt două luni, până la 21 decembrie 2012. Nu sunt cei care cred lucrurile se vor termina acum, și alții care-l văd ca doar o altă zi, deși este greu de ignorat faptul că realitatea, așa cum o experienta, se schimba pe mai multe fronturi. În timp, este o iluzie, a prezis datele finale de timp în trecut, nu au ajuns să treacă. Tot ceea ce ai citit despre, se reduce la mit, matematică și metaforă, care include același simbolism - șerpi, inundații, zeii se întorc, etc incredere in intuitia ta.
În ultimii ani, mai multe teorii cu privire la aceasta fiind o dată de ora de terminare au fost prezentate. Semnificația Maya clasic a dat 21 decembrie 2012 Data rămâne incert, împreună cu alte predicții enigmatice lăsate în urmă de către profeți-a lungul veacurilor. Inscripții cele mai clasice Maya sunt strict istorice declarații profetice, bazate pe interpretări subiective. Fenomenul 2012 cuprinde o serie de credințe și propuneri postulind că evenimentele cataclismice sau de transformare va avea loc în anul 2012 se încheie la solstițiul de iarnă 21 decembrie 2012. Această prognoză se bazează în primul rând pe ceea ce se spune a fi data de final a Calendarului Mayas, care este prezentat ca durata 5125 ani. Argumentele care susțin această matrimoniale sunt trase dintr-un amestec de speculații archaeoastronomical, interpretări alternative ale mitologiei, constructii, numerologie și profețiile presupusele din ființe extraterestre.
O interpretare metafizică a acestei postulează că de tranziție, în acest timp, planeta și locuitorii ei pot suferi o transformare pozitivă fizică sau spirituală, 2012 marcând începutul unei noi ere de experiență constiinta. În schimb, unii cred că 2012 marchează începutul unei apocalipse. Ambele idei au fost diseminate in numeroase carti si documentare TV, și s-au răspândit în întreaga lume, prin site-uri și grupuri de discuții.
Anumite predicții despre modul în care lumea ar putea încheia în 2012 (aliniere cu o gaura neagra, coliziunea cu o planeta necinstiți, schimburi polare) au fost respinse ca pseudoștiință de către comunitatea științifică, care susține că multe dintre aceste traduceri ar încălca legile fizicii, sau sunt contrazise de observații simple.


sursa http://www.crystalinks.com/2012.html

Arcturienii -cei mai avansati -extraTerestrii din univers


Rezumatul celebrei carti scrisa de Norma Milanovich


Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.
Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.
Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.
Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.
Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.
Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.
Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.
In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.


Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).
Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.
Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.
Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.
Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute. click pe linku de jos ptr continuare...

sâmbătă, 29 septembrie 2012

SECRETUL de la Rosia Montana

SECRETUL de la Rosia Montana, pastrat timp de 36 de ani! Marturia unui miner care a fost acolo "Era urias! Sigur NU ERA OM"



In februarie 2012, o echipa de geologi a facut sapaturi la Rosia Montana, in una dintre galeriile descoperite de agatarsi, acum 5500 de ani. Au gasit aici o bucata uriasa din piatra, cu o compozitie de 15% praf de granit, 30% wolfram si 55% pulbere de aur.

*Agatarsi au fost stramosii dacilor si au locuit in spatiul in care se afla acum Romania. Herodot a fost primul care a relatat despre acest popor enigmatic, format din oameni foarte luxosi, care se tatuau si purtau bijuterii din aur.

Lespedea care este perfect slefuita avea o lungime de 12 metri, o latime de 6 metri si o inaltime

de 3 metri, cantarind cu aproximatie 1700 de tone, cu 100 de tone mai mult decat a fost estimata “piatra femeii insarcinate” respectiv lespedea descoperita la Baalbek, numai aurul continut in ea reprezentand cca. 900 de tone, de aproape trei sute de ori mai mult decat s-ar fi putut obtine prin reciclarea integrala timp de 20 de ani, a haldelor de steril depozitat de milenii la Rosia Montana in urma exploatarilor aurifere, si de 150 de ori mai mult decat tot aurul extras de la suprafata

Arca viitorului: vezi cum arată un hotel care poate să reziste dezastrelor naturale - GALERIE FOTO


Arca viitorului:

Un hotel sub formă de scoică ar putea fi salvarea în faţa unor calamităţi naturale, potrivit dailymail.co.uk. Hotelul este proiectat astfel încât să răspândească lumina, conţine numeroase plante verzi şi asigură servicii de cinci stele.

 Arhitectul rus Remizov a proiectat hotelul plutitor Ark, o constructie care ar putea folosi drept refugiu in caz de dezastre naturale.

 Proiectul a fost finalizat, iar arhitectul impreuna cu firma de design si inginerie cauta in acest moment potentiali investitori
 Pentru interior, arhitectul a proiectat si un spatiu verde pentru plimbarile turistilor din hotelul aflat in mijlocul apelor.
 Proiectul a fost finalizat, iar arhitectul impreuna cu firma de design si inginerie cauta in acest moment potentiali investitori.
 In partea de jos a constructiei va fi stocata energia (solara, eoliana sau termala) pentru o perioada de pana la sase luni si transformata in electricitatea care ar urma sa alimenteze Ark.
 Constructia Ark ar putea dura numai cateva luni daca cel putin primele componente necesare ar fi prefabricate si asamblate ulterior.
Hotelul plutitor este proiectat pe o suprafata de 14.000 de metri patrati, iar costurile de constructie nu ar fi mai mari decat in cazul unei cladiri inteligente.
Dar principalul motiv pentru care ar trebui să luaţi în considerare cazarea la un astfel de hotel ar fi capacitatea de adăpostire în cazul unui dezastru natural de mari proporţiii, ca şi arca lui Noe.
Clădirea futuristă a fost creată cu scopul împiedicării pătrunderii apei din posibielel inundaţii cauzate de ridicarea nivelului mării

sâmbătă, 8 septembrie 2012

OZN-uri surprinse cu camera de Curiosity!?

Curiosity a surprins în imagini nişte ciudate lumini mişcătoare pe cerul planetei Marte

Câteva pete luminoase albe, rotunde, care se deplasează prin câmpul imaginilor filmate de robotul de explorare marţian, i-au pus pe jar pe ufologi, care discută acum cu aprindere despre natura acestor „obiecte”. Un expert susţine că este vorba despre defecte de imagine, datorate camerei video cu care au fost realizate filmările; NASA nu a făcut, până în prezent, niciun comentariu.





Punctele rotunde, de culoare mai dechisă, care apar la un moment dat în imagini, au fost cele care au aprins dezbaterea.
Cei pasionaţi de extratereştri s-au grăbit să afirme că e vorba despre nave ale unor civilizaţii nepământene, care ne urmăresc demersurile de explorare a cosmosului.
Un membru al unui grup numit Alien Disclosure UK a studiat imaginile, prelucrându-le prin aplicarea unor filtre, pentru a face mai vizibile ciudatele "apariţii".










vineri, 17 august 2012

autopsia unui extraterestru-exista-video



Un fost angajat al Centrului de Cercetare Karelian al Academiei Ruse de Ştiinţe a recunoscut că un filmuleţ făcut cu decenii în urmă, în care se prezintă autopsia unui extraterestru, este autentic.
(acesta este un articol mai vechi dar e destul de interesant)În 1968, un OZN s-a prăbuşit pe teritoriul Uniunii Sovietice, în provincia Sverdlovsky. Investigatorii KGB au descoperit în interiorul OZN-ului două cadavre ale unor creaturi extraterestre, care au fost autopsiate ulterior. 

Autopsiile au fost filmate, iar câteva decenii mai târziu imaginile au ajuns pe internet dintr-o eroare a serviciilor secrete ruseşti...click pe * aflati mai multe*.. sa cititi intreg articolul si a vedea un video cu autopsia

joi, 16 august 2012

Calcaiul de aluminiu de la Aiud

In anul 1973, in centrul Transilvaniei, langa orasul Aiud, niste muncitori care lucrau la extrasul nisipului dintr-o cariera aflata nu departe de raul Mures, au gasit la baza malului excavat trei corpuri „ambalate” parca in invelisul intarit format din nisipul puternic presat pe acestea. Era si normal sa apara astfel, caci statusera foarte, foarte mult timp sub stratul respectiv – gros de aproape 10 metri, care s-a depus de-a lungul vremii deasupra lor.
Un specialist chemat de urgenta la cariera de nisip, a identificat in doua din corpurile respective oase fosile; iar in celalalt, ceva ce parea, dupa forma si greutate, a fi un topor din piatra ce i-ar fi slujit omului primitiv la omorarea animalului ale carui oase au fost gasite alaturi. In interesul studierii corespunzatoare a pieselor gasite, cele trei obiecte au fost trimise la Cluj Napoca.
Indepartandu-se cu grija stratul de nisip pietrificat din jurul pieselor, specialistii clujeni au gasit doua fragmente din scheletul unui mastodont tanar: o bucata din osul unui picior si o bucata de masea, cat si un obiect cu totul necunoscut, care nu era in nici un caz un topor si nici nu era macar din piatra: era din metal! Analiza sa detaliata avea sa ofere insa surprize si mai interesante.







Obiectul,  lung de circa 20 de centimetri, lat de circa 12,5 cm si gros de 7 cm, prezenta doua goluri cilindrice, de diametre diferite, practicate astfel incat golul cu sectiunea mai redusa penetra catre baza celuilalt, perpendicular. Golul cu diametrul mai mare p r ezenta in plus o ovalizare a partii sale inferioare, efect ce parea a fi produs de un ax cu capul rotunjit, cu care s-ar fi asamblat. Pe suprafata sa inferioara cat si lateral, obiectul prezenta urme ale unor lovituri repetate, dintre care unele au fost puternice. Toate detaliile remarcate sugerau faptul ca piesa a facut parte candva dintr-un ansamblu functional si ca a fost pierduta dintr-un motiv oarecare, in albia de atunci a raului. 
Mastodontii, asemanatori cu elefantii de azi, au trait incepand de acum 34 milioane de ani si au disparut acum 11 000 de ani. Unele estimari acordau oaselor gasite vechimea de circa un milion de ani.
Repetatele analize metalografice aveau sa ridice semne de intrebare si mai mari. Astfel, din buletinul emis de centrul de cercetari ICPMMN (Magurele) rezulta ca metalul din care fusese realizata piesa era de fapt un aliaj complex, format din 12 elemente diverse, între care elementul principal, era aluminiul, in proportie de circa 80%. Deci, piesa respectiva este un aliaj din aluminiu!





Un aspect cu totul neobisnuit era existenta unui strat anormal de oxid de aluminiu pe intrega suprafata a obiectului. Este stiut faptul ca acest metal se oxideaza foarte greu in profunzime, in mod uzual acoperindu-se cu un strat superficial de oxid protector care limiteaza patrunderea fenomenului de oxidare in masa metalului. Explicatia cea mai plauzibila pare a fi si din acest punct de vedere, vechimea foarte mare a obiectului... Dar aluminiul a fost descoperit in laborator in anul 1825 de catre Oersted, si producerea sa pe cale industriala a inceput abia in 1883... Într-un secol era practic imposibil sa se produca un strat de oxid atât de gros.
De altfel, un specialist din Bucuresti care a participat la repetarea analizei metalografice, scria:   „este culmea, dar pare un aluminiu cu structura imbatranita, elementele aliate redobandindu-si in parte structurile proprii!”. Dintre persoanele calificate care au vazut piesa respectiva (arheologi, profesori din invatamantul superior, ingineri), nimeni nu a putut sa identifice obiectul sau sa-i gaseasca vreo asemanare cu un produs al omului in decursul istoriei sale. Exceptie a facut un specialist in tehnica aviatica ce a sugerat ca obiectul ar putea fi talpa unuia din suportii de aterizare, de la un aparat de zbor nu prea mare, care in coborare, se aseaza lent pe sol.




A zburat deci „cineva”, in timpuri preistorice, prin acele locuri transilvane si a aterizat coborand direct din aer, pe malul unui rau, pierzandu-si din intamplare una din piesele suportilor de aterizare?
Textul de mai sus a fost preluat dupa cartea lui Florin Gheorghita Enigme in Galaxie. O echipa, din care faceau parte membrii ASFAN: Ion Nutu, primar in Rosiori de Vede, si George Cohal, ca si Crisian Pompei de la publicatia Lumea Misterelor, a localizat obiectul in Muzeul National de Istorie al Transilvaniei din Cluj si, în mai 2007, a reusit sa aiba acces la fascinantul obiect de aluminiu. Directoarea muzeului: doamna dr. Viorica Crisan, impreuna cu d-na Zoia Maxim, au oferit toate lamuririle necesare, copii din ziare si cateva comentarii printate de pe net. Din pacate, din cauze multiple, intre care deoarece muzeul se afla in renovare, nu s-au putut prezenta nici actele originale, nici buletinele de analiza efectuate in anii 70.
S-a mai aratat ca obiectul a fost vedeta unei expozitii in muzeu dar a fost retras dupa putin timp de conducerea de atunci a muzeului. Aceeasi conducere a refuzat cererea de prezentare a obiectului intr-o expozitie din Germania, cerere facuta de renumitul autor si cercetator in paleoastronautica Erich von Daniken



S-a mai spus cu aceasta ocazie ca unii specialisti au estimat, prin evaluarea stratului de oxid de aluminiu gros de peste un milimetru, ca obiectul descoperit la Aiud ar putea avea fantastica varsta de 250 000 de ani!
La insistentele echipei de cercetatori, „calcaiul de aluminiu” a fost adus de catre d-na Zoia Maxim la Bucuresti, pe platforma Magurele, pentru analize noi. S-au facut doua seturi de analize, prin doua metode diferite. La Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara, sectia Arheometalurgie. Rezultatele au fost urmatoarele: aluminiu – 80,5%, staniu – 6,5%, cupru – 6%, siliciu – 4%, zinc – 2%, plumb – 0,5%, stibiu – 0,5%, in plus au fost puse in evidenta urme de argint, nichel, mangan si fier.  In cadrul Laboratorului de Metalografie al Facultatii de Fizica, analiza nedistructiva a unui fragment din obiectul de la Aiud a relevat 97,6% aluminiu, 2,4% staniu si sub 1% alte elemente. Dar, stupoare! Aceasta este o imposibilitate metalurgica! Aluminiul nu aliaza cu staniul! Cel putin asta spun specialistii.


In septembrie 2007, George Cohal si Cristian Pompei au reusit sa se intalneasca, la Iasi, cu d-l Florin Gheorghita, care le-a relatat povestea obiectului de aluminiu. Printre altele, domnia sa a spus ca in acei ani 70, s-a luat o proba din „calcai”, destul de consistenta si a carei urma de prelevare se vede pe obiect. Proba a fost dusa la analize undeva in Elvetia, rezultatele trebuind sa fie la muzeu. Ulterior domnia sa ne-a trimis si copii dupa originalele buletinelor de analiza facute in Romania. Rezumatul acestor buletine este:
1. MMPG – ICPMMN – Baia Mare – CENTRUL DE CERCETARI SI PROIECTARI PENTRU METALE RADIOACTIVE – Magurele – Bucuresti – Buletin de analiza nr. 334 pe proba simbol A–1975–CNST – Bucuresti: Al - 74,17%, Cu - 4,62%, Zn - 1,81%, Pb - 0,11%, Sn - 0,33%, Ni - 0,0024%, Bi - 0,0003%, Ag - 0,0002%, Co - 0,0023%, Cd - 0,11%, Zr - 0,20%. Ga - urme si Si - prezent. Observatii: Din lipsa materialului, nu s-au putut doza alte elemente, desi prezenta lor a fost semnalata in cursul analizelor. Sef sectie, Dr. Ing. Niederkorn I. Sef colectiv, Cercet. Ing. Neciu St., Cercet. Princ., M. Gradin.
2. CENTRUL DE CERCETARI SI PROIECTARI PENTRU METALE RADIOACTIVE – Comuna Magurele – Buletin de analiza nr.380, Proba NK-2, adusa de Dr. ing. Niederkorn Ioan: Al - 92,74%, Si - 2,84%, Cu - 6,2%, Zn - 0,95%, Pb - 0,41%, Sn - 0,33%, Ni - 0,002%, Bi - 0,0003, Ag - 0,0002%, Co - 0,002%, Cd - 0,055, Zr - 0,20%.
Inginerii de la ALRO – Slatina nu au putut sa identifice aliaje similare de aluminiu produse in lume, dupa buletinele de analize puse la dispozitie de noi, adica cele facute in anii 70. Urma sa mai fie facute o serie de analize in laboratoarele proprii.
Dupa cum lesne se poate observa, exista diferente considerabile intre unele buletine de analiza. Sa fie oare din cauza imbatranirii metalelor intrate in compunerea aliajului? Dar poate cineva sa spuna cum se comporta un aliaj intr-o perioada de 250 000 de ani? Desi acest timp ar putea fi cu mult mai mare!
Prezenta „calcaiului” alaturi de oase de mastodont (vechi de aproximativ 1 000 000 de ani) cat si ovalitatea golului cilindric mai mare practicat vertical in partea din spate a acestuia, ar putea presupune o lupta intre animal si „robot”, incheiata cu smulgerea talpei de aterizare a acestuia din urma si, eventual, cu moartea mastodontului.
Avem indicii ca asemenea obiecte au mai fost gasite pe teritoriul tarii noastre, cel mai adesea intamplator, dar, datorita faptului ca pur si simplu, prezenta lor in acel loc nu a fost explicata, ele au fost ignorate, aruncate sau distruse.
Prezenta unui obiect cu provenienta evident manufacturata si nu naturala, cu o asemenea vechime, dovedeste manifestarea, in timpuri imemoriale, a unei civilizatii tehnice pe teritoriul tarii noastre. Sa fi fost o civilizatie pamanteana azi disparuta? Ori, de ce nu, vizita unor calatori spatiali sau temporali?


sursa http://www.asfanufo.ro