i love usa

* Translate Page *

vineri, 17 august 2012

autopsia unui extraterestru-exista-video



Un fost angajat al Centrului de Cercetare Karelian al Academiei Ruse de Ştiinţe a recunoscut că un filmuleţ făcut cu decenii în urmă, în care se prezintă autopsia unui extraterestru, este autentic.
(acesta este un articol mai vechi dar e destul de interesant)În 1968, un OZN s-a prăbuşit pe teritoriul Uniunii Sovietice, în provincia Sverdlovsky. Investigatorii KGB au descoperit în interiorul OZN-ului două cadavre ale unor creaturi extraterestre, care au fost autopsiate ulterior. 

Autopsiile au fost filmate, iar câteva decenii mai târziu imaginile au ajuns pe internet dintr-o eroare a serviciilor secrete ruseşti...click pe * aflati mai multe*.. sa cititi intreg articolul si a vedea un video cu autopsia





Pentru a înnăbuşi un potenţial scandal internaţional, autorităţile ruse au declanşat imediat o campanie de decredibilizare a filmuleţului scăpat pe internet, astfel că oamenii au ajuns să se îndoiască de autenticitatea acestuia. Cu toate astea, el este cât se poate de real. Aceasta este mărturisirea incredibilă pe care Nikolai Yegorovnam, fost angajat al Centrului de Cercetarea Karelian al Academiei Ruse de Ştiinţe a făcut-o într-o conferinţă de presă

Nikolai Yegorovam, doctor în inginerie aeronautică, a fost dat afară din Academia Rusă de Ştiinţă în urmă cu cinci ani, din cauza unui conflict pe care l-a avut cu superiorii săi. În cadrul conferinţei de presă, Yegorovam a spus că s-a decis să facă această mărturisire după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. "Omenirea trebuie să ştie adevărul", a spus Yegorovnam.
Întrebat de jurnalişti dacă şi filmul cu autopsia extraterestrului de la Roswell (1947) este real, Yegorovnam a precizat că n-are suficiente date pentru a le oferi un răspuns.
Autorităţile ruse n-au formulat încă un răspuns oficial la declaraţiile făcute de Yegorovnam.
Legăturile americanilor cu extratereştrii
Dovezi demne de luat în seamnă privind existenţa extratereştrilor au venit şi din Statele Unite în trecut. În aprilie 2011, Agenţia Naţională de Securitate americană a desecretizat mai multe documente referitoare la extratereştri.
Unul dintre documentele publicate se numeşte "Cheia mesajelor extraterestre" şi este scris de o persoană denumită Dr. Campaigne. El conţine 29 de mesaje primite din spaţiu, precum şi încercările Agenţiei de a le interpreta
                                                                                                sursa http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu