i love usa

* Translate Page *

joi, 29 martie 2012

Un elveţian are în maşină o sobă cu horn (Video)


Un eleveţian şi-a montat pe locul din dreapta al maşinii sale, marca Volvo, o sobă, al cărei horn iese prin plafon, pentru a elibera fumul.
Potrivit elveţianului, soba este foarte utilă pentru momentele în care este prea băut sau prea obosit pentru a mai ajunge acasă, astfel că nopţile devin mai plăcute, fără ca resursele maşinii să fie epuizate. Astfel, el înfruntă gerul de afară mult mai uşor.



Şi mai uimitoare decât ideea unei sobe în maşină este deschiderea pe care au avut-o autorităţile elveţiene faţă de invenţie, aprobând circulaţia maşinii pe drumurile publice. Mai mult, şoferul se poate lăuda cu faptul că soba sa este trecută chiar şi în talonul maşinii.

sursa :apropo.ro

funny video


sursa youtube.com




miercuri, 28 martie 2012

Ai grija la ce te gandesti!...sau ceti doresti...?



cum ziceam , ma fascineaza (alien) astia..am sa pun un filmulet..cu o faza SUPER TARE..,care ma lăsat fără cuvinte..este vorba despre..telefonul,meu..stiu ca e vechi..scapat pe jos...si nu o data..de o gramada de ori..bateria e..una din aia..ce te tine 5 min. , maxim 10 daca vorbeşti la el..pe moment.Tel.  respectiv saracu a dus o batalie foarte lunga..cu lumea asta..am tras de el..ca e tare..adica a fost la timpul lui..
PRIMA DATA am sa pun filmuletul despre tel...


acesta e filmuletul...cu cazul respectiv..e bine sa puneţi pe pauza la sec.3 sa puteţi vedea..despre ce e vorba..



adica ..intro zi am vrut sal pun la incarcat..si imi apare geva de genul..
*CHARGING   ALIEN   BATTERY*

Am  citit pe net despre asta si  cică  e vorba ca bateria nu e originală..cine stie la cine am împrumutat  tel si mia schimbat bateria..ca numa asa se poate ..totusi amuzanta faza si tare comica..ptr mine..:)


                                                   story  by  bmj23

luni, 26 martie 2012

"E.Tree": Copacul-extraterestru, descoperit de un pensionar


Ken Dobson, un pensionar din Anglia, a descoperit figura celebrului personaj E.T. în timp ce tăia copaci în propria curte.


Ken Dobson, un pensionar din Anglia, taia copaci in propria curte pentru a strange lemne de foc cand a descoperit o pata bizara pe trunchiul unui bustean.
Fostul inginer, din Chiseldon, Wiltshire, a declarat ca a fost impresionat de aspectul trunchiului, asemanator cu celebrul personaj al lui Steven Spielberg, E.T.
"Am taiat lemne ani la rand si nu am mai vazut asa ceva", spune barbatul.E.T. (1982) este considerat unul dintre cele mai de succes filme S.F. din istoria cinematografiei, detinand recordul pentru pelicula cu cele mai mari incasari, de peste 11 ani.
Filmul reda povestea unui baietel care gaseste un extraterestru si sfideaza legea pentru a-l ajuta pe "vizitator" sa ajunga pe planeta natala.

Desi intentonau sa transforme busteanul-extraterestru in lemne pentru foc, Ken Dobson si sotia sa, Janet, il vor pastra si il vor taia in trei bucati, pentru a-l impartii cu cei doi copii ai lor.
sursa:dincolode limite.com

Transplantul de creier ne-ar oferi viaţa veşnică?

Mintea umană ar putea fi descărcată şi întrodusă în memoria roboţilor în mai puţin de 10 ani, permiţându-le oamenilor să trăiască veşnic, susţine un antreprenor rus, care afirmă că a angajat 100 de oameni de ştiinţă pentru a realiza proiectul, numit “Avatar”.

"Acest proiect ne poate duce pe drumul nemuririi. O persoană cu un avatar perfect va fi capabilă să continue să facă parte din societate. Proiectul se adresează oamenilor care nu vor să moară", a declarat Itskov, antreprenorul media care a iniţiat proiectul. "Înţeleg că provocarea este foarte mare pentru oamenii de ştiinţă, dar eu cred în ceea ce voi (occidentalii, n.r.) numiţi Visul American. Dacă îţi dedici tot timpul şi energia unui singur lucru, ai şanse să devină realitate," a adăugat omul de afaceri.
Itskov are în vedere, într-o primă etapă, realizarea unui transplant de creier, prin metode chirurgicale, de la om la robot, în următorii 10 ani.
El speră ca, ulterior, prin transferul minţii umane în roboţi, fără intervenţie chirurgicală, oamenii să fie capabili să îşi părăsească corpurile, ca pe nişte învelişuri devenite inutile, şi să continue să trăiască în mintea roboţilor.
Proiectul poară numele de Avatar, fiind botezat după faimosul film al lui James Cameron, în care acţiunea se desfăşoară întră-un viitor în care soldaţii şi oamenii de ştiinţă folosesc controlul mintal asupra corpurilor unor indivizi dintr-o altă specie şi dintr-o altă lume.
Următoarea provocarea a oamenilor de ştiinţă va fi aceea de a crea corpuri noi pentru minţile oamenilor. Va fi nevoie de o interfaţă creier-maşină pentru a permite controlul şi un sistem de asistenţă a creierului pentru a asigura supravieţuirea acestuia fără restul corpului.
Istkov speculează că, la început, sistemul se va dovedi important pentru persoanele cu handicap şi pentru cele suferă de boli incurabile.
"A treia etapă va fi aceea a realizării unui creier uman artificial, un mediu computerizat în care mintea umană să poată fi transferată", a declarat antreprenorul.
Scopul final este acela de a integra mintea în corpuri holografice, lucru care ar avea o multitudine de avantaje - precum posibilitatea de a trece prin pereţi şi de a se deplasa cu viteze uimitoare.
Rusul vrea acum să colaboreze cu DARPA (o agenţie a Departamentului Apărării al Statelor Unite, cu are rol de a dezvolta noi tehnologii pentru forţele armate), care desfăşoară cercetări în acest domeniu, lucrând la un proiect ce ar permite soldaţilor să controleze, cu ajutorul minţii, roboţi care ar acţiona în locul soldaţilor umani, pe câmpul de luptă.

Copilul-extraterestru, nascut in China


Un copil din China a socat lumea dupa ce apropiatii sai au observat ca ochii ii stralucesc in intuneric.

Un copil din provincia chineza Dahua a socat medicii care l-au consultat. Pustiul reuseste sa vada perfect in intuneric, iar cazul sau este studiat indeaproape de medici.

Nong Youhui a atras atentia oamenilor mai ales atunci cand acestia au observat ca ochii lui stralucesc in intuneric asemenea unei feline.
Unii cred ca Nong este fiul unei femei care s-a cuplat cu un barbat venit de pe alta planeta. Altii considera ca este un copil hibrid, fiind primul dintr-o generatie de copii cu puteri supranaturale.
In China se naste cate un copil cu malformatii la fiecare 30 de secunde, din cauza poluarii , iar in Romania


 15 copii din 1.000 nu ating varsta de un an din aceleasi cauze. 


sursa http://www.apropo.ro

marți, 13 martie 2012


cum taiau in pietre..??

iată un caz ciudat..care arată oare...si mulţi se întreabă cum tăia..in trecut..sau cum sculptau ,taiau.,desenau.sau dădeau asemenea forme in piatra fara nici o tehnologie din ziua de azi..??..oare cum  o făceau...asa de milimetric..si  de  calculat..!?


                                                              story  by  bmj23

TABLITELE DE LA TARTARIA

Am gasit pe internet acest ciudat video in care se afirma ca renumitele noastre tablite de la Tartaria sant de fapt scrise in alfabetul runic unguresc. In putine cuvinte tablitele gasite in Romania sant de fapt scrise de catre ungurii care au trait aici acum 7.000 de ani si care aveau o scriere ce deriva din scrierea sumera. E de necrezut cum pe nimeni nu intereseaza in ce mod in fiecare moment cineva ne fura bucati importante din istorie. Priviti si va minunati!!!







URIASII UN POPOR CARE A EXISTAT

Toate culturile lumii vorbesc despre un popor de giganti care a trait pe pamant cu mult inaite de noi. Probabilmarea majoritate a oamenilor gandeste ca existenza acestora este doar o legenda numai ca in ultimul secol s-au descoperit prea multe schelete gigantice ca sa mai avem dubii despre faptul ca aceste fapturi nu au trait in antichitate pe pamant. Despre ei ne vorbesc stramosii nostri, legendele si miturile antice si chiar si biblia. E posibil ca toti sa fi avut o psihoza in masa cand afirma ca gigantii erau persoane in carne si oase?  Generalul Cortez s-a intors din America cu un os de gigant pe care l-a daruit reginei Spaniei. In America exista o intreaga vale unde schletele de uriasi se gasesc alaturi de scheletele de dinozaur, in Romania comunista regimul a tainuit gasirea scheletelor de giganti. Unul dintre cele mai neexplicabile descoperiri este o urma uriasa de pantof  barbatesc care a turtit un trilobit (o molusca din cretracic) alaturi de o urma de dinozaur. Ca ne place sau nu gigantii au existat si fac parte din trecutul omenirii


-UniversuL-




                    story  by  bmj23

Navele spaţiale STRĂINE pentru a ataca LUMII ÎN LUNA NOIEMBRIE 2012!


Trei nave gigantice străine sunt din nou poziţia pentru Pamant! Oamenii de stiinta prezic navele noi vor ajunge în noiembrie 2012.
Intalniri OZN continua să crească - ca documentate pe WWN. Şi astăzi oamenii de stiinta de la SETI (Search pentru inteligentei extraterestre), o organizaţie independentă non-comerciale organizaţie, a facut un anunt important:
"Trei nave gigant se îndreaptă spre Pământ. Cea mai mare dintre ele este de 200 km lăţime.Alte două sunt uşor mai mici. În prezent, obiectele se misca doar trecut Jupiter. Judecând prin viteza lor, ele ar trebui să fie pe Pamant, prin toamna anului 2012 ", a declarat John Malley, expert principal la extraterestre SETI.
Trei nave similare gigant a aterizat în China şi Marea Indonezia, în noiembrie, 2011. Ei au fost identificate ca nave spatiale extraterestre de pe planeta Gootan. Trei mai multe nave gigant Gootan ei sunt conduse pentru luna noiembrie, 2012.


Cercetatorii SETI au petrecut cincizeci spaţiu de ani de monitorizare. Dr. Malley a spus că le-au dovedit în mod concludent că "noi suntem doar nou-veniţi în această lume imensă şi neexplorat. Mulţi cred că există multe alte civilizatii din spaţiu în afară de propria noastră civilizaţie. "
Wikileaks a lansat recent mai multe documente clasificate, care dovedesc că NASA şi de la nivel înalt oficial american sunt conştienţi de trei nave spaţiale şi fac planuri pentru a lupta cu nave spaţiale. Ele au fost ascunde informaţii de la publicul din SUA timp de decenii. Wikileaks, de asemenea, confirmă faptul că OZN-uri în ultimele trei luni dovedi că invaziile extraterestre (SETI prezis de mult timp), a început. Cele trei nave vor marca începutul oficial al invaziei extraterestre.
Malley a declarat că un oficial chinez, Mao Kan, a obţinut peste mult de 1.000 de fotografii secrete de la NASA care descriu nu numai urme umane, dar chiar şi o carcasă umană pe suprafaţa Lunii. Unele dintre oase din carcasă au fost lipsă, a declarat oficialul. Corpul uman trebuie să fi fost abandonat pe Luna de la o navă extraterestră, în timp ce extraterestrii păstrat unele probe de tesut pentru cercetare.
Dr. Ken Johnston, fostul manager al celor de date şi de Departamentul de Control foto de la NASA Laboratorul lui Primirea lunar, a declarat ca astronautii americani au găsit şi fotografiat ruinele antice de origine artificială pe Lună. Astronautii americani au văzut mecanisme de mari necunoscute de pe Luna.
Atât Johnston şi Mao Kan sunt de acord că cele trei nave mai multe Gootan se îndreaptă spre Pământ.
Începând din august 2012 ONU va începe pregătirea cetăţeni ai lumii pentru al doilea atac a celor trei nave spaţiale Gootan şi un atac ulterior străin, pe care le prezice va fi "un atac pe scară largă."




   sursa:http://weeklyworldnews.com

Extraterestrii in Japonia ??


Patru nave spaţiale extraterestre de pe planeta Zeeba aterizat în Makurazaki peste week-end.
Makurazaki este în Prefectura Kagoshima pe vârful sudic al Japoniei. Ei au vazut OZN-uri de activitate înainte, dar niciodată nu a fost raportat o aterizare de nave spatiale extraterestre.



Autorităţile japoneze au confirmat faptul că WWN cu patru nave au aterizat în Makurazaki şi "mii" de străin părăsit navelor şi apoi ... au dispărut toate.
"Este un comportament tipic de Zeebans", a spus dr. Banesh Bannerjee, un expert de plumb extraterestră în cadrul Naţiunilor Unite. "Vestea buna este ca ne-au confirmat faptul că navele care au fost descărcate de pe planeta Zeeba. Cele Zeebans au fost pe planeta noastră din octombrie 2010, şi mai mult şi mai mult vin în fiecare zi. Ei sunt străinii docile şi au venit pe pământ pentru a ajuta oamenii. "
Veste proastă? "Ei bine, vestea proastă este că acestea pot atrage atentia de la Gootans, străinilor care au aterizat pe Pamant, in Novermber, 2011. Cele Gootans au venit pe pământ pentru a ne prelua, practic. "


Bannerjee a continuat să spun că Zeebans sunt, probabil, de gând să Fukushima Japonia pentru a ajuta la recuperarea de la efectele de după cutremur de anul trecut. "Japonia a făcut o afacere mare într-un an pentru a ajuta pune zona din spate împreună, dar ştiu că există Zeebans munca mult mai mult pentru a fi făcut şi ei vor lua asupra lor pentru a face acest lucru. Asta e doar modul în care acestea sunt ", a spus Bannerjee.
Navele Zeeban au fost reperate de fapt, peste tot Japonia, în ultimele săptămâni.







Observarea clare şi lipsite de ambiguitate, au loc în fiecare zi în întreaga ţară. Doar o săptămână în urmă cu două lumini enorme, aproape orbitoare a plutit deasupra oraşului Osaka.Luminile au fost văzute de mii de cetăţeni japonezi şi filmul se răspândeşte rapid pe Internet, în cazul în care unii spectatori japonezi sunt dublarea ei "lumini de speranţă".
"Asta este exact ceea ce doresc oamenii Zeebans să se gândească la ele", a spus Bannerjee."Ei sunt" lumina de speranţă "a omenirii."

                                      sursa http://weeklyworldnews.com





duminică, 11 martie 2012

Dacii - Adevaruri tulburatoare (documentar 2012)

Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!

Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita sa fie ascultati cu adevarat: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica - Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu (paleografie si antropologie culturala).




Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 - 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.

Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate!



sursa:http://dincolo-de-limite.blogspot.com



Alba Iulia, mai demult Bălgrad este un municipiu situat pe malul râului Mureș, reședința județului AlbaTransilvaniaRomânia.
Între anii 1541 și 1711 orașul a fost, cu unele întreruperi, reședința și astfel capitala politică a Transilvaniei. Pentru o scurtă perioadă de timp, începând cu recunoașterea principelui Sigismund Báthory drept suveran al Moldovei și al Țării Românești(1595) a fost și capitală a acestor state, proiectul politic find continuat de Mihai Viteazul.
Alba Iulia a fost așadar prima capitală a celor trei provincii românești. La Alba Iulia a avut loc Marea Adunare Națională de la 1 Decembrie 1918, care a stat la baza înfăptuirii unirii Transilvaniei și a Banatului cu Regatul României. În anul 1922 a avut loc la Alba Iulia ceremonia oficială de încoronare a regilor României Mari, Ferdinand I și Maria, moment care a consfințit importanța istorică a orașului și rolul de capitală istorică.

LiTera *M*



Litera M---------------marius


Isi dedica viata muncii. Sunt ambitiosi si perfectionisti, 
sacrificand totul pentru un singur proiect. Din pacate, foarte 
multi dintre acestia nu reusesc sa-si intemeieze o familie
 unita si pot avea accese de incapatanare. 



Litera  G-----------------------gheorghe

Au foarte mare incredere in fortele proprii si nu sunt genul de 
oameni care sa ceara ajutor. Hotarati si practici, cei cu initiala 
G a prenumelui dau dovada de fermitate, 
sarm, dar uneori si de tupeu si aroganta peste masura. 





                                story  by  bmj23

joi, 8 martie 2012

Politistii erau convinsi ca tanarul urineaza in public...


Inventivitatea unui tanar i-a obligat pe mai multi agenti de politie din Statele Unite sa recunoasca faptul ca au tras o concluzie pripita, atunci cand s-au grabit sa-l inhate,insa acesta reusea sa imite suficient de convingator actiunea, cu ajutorul unei sticle cu apa.

Daca majoritatea agentilor nu au fost foarte fericiti sa vada ca s-au inselat, au exitat si cativa oameni ai legii care au apreciat farsa.


sursa  :http://www.liveleak.com/view?i=868_1330910795

Poza Zilei la chinezi

Se stie ca parintii din China pun presiune pe copiii lor pentru a fi bine educati si a avea acces la locuri de munca cat mai bine platite. Dar in acest caz veti fi de parere si voi ca tatal exagereaza.






                                                               story  by  bmj23

sâmbătă, 3 martie 2012

„FARFURII ZBURĂTOARE"--O.z.N


  • Din Daily Record, Roswell (N.M.), 8 iulie 1947
  •  
  • FORŢELE AVIATICE CAPTUREAZĂ O „FARFURIE ZBURĂTOARE"
  • ÎNTR‑O FERMĂ DIN REGIUNEA ROSWELL
  • Ofiţerii de contrainformaţii recuperează naveta prăbuşită
  •  
  • Din Daily Record, Roswell (N.M.), 9 iulie 1947
  •  
  • FORŢELE AVIATICE DECLARĂ „FARFURIA"
  • BALON DE TESTARE ATMOSFERICĂ
  •  
  • Din Daily Tribune, Chicago, 1 august 1947
  •  
  • USAF
  • AFIRMĂ: „NU PUTEM EXPLICA" DECLARAŢIILE LUI ARNOLD
  • Alte 850 de astfel de declaraţii de la prima relatare încoace
  •  
  • Din Daily Record, Roswell (N.M.), 19 octombrie 1947
  •  
  • AŞA‑NUMITA IARBĂ SPAŢIALĂ – O FARSĂ,
  • DECLARĂ UN FERMIER MÂNIOS
  • Andrew Hoxon neagă „asocierea cu farfuriile zburătoare"
  • Iarba roşietică „nu e altceva decât un renghi", insistă el
  •  
  • Din Courier Journal, (Ky.), 8 ianuarie 1948
  •  
  • CĂPITAN DE AVIAŢIE URMĂRIT ŞI DOBORÂT DE UN OZN
  • Ultima transmisiune a lui Mantell: „Metalic, îngrozitor de mare"
  • Forţelor Aviatice tac
  •  
  • Din Nacional, Brazilia, 8 martie 1957
  •  
  • CIUDAT OBIECT CIRCULAR SE PRĂBUŞEŞTE ÎN MATO GROSSO!
  • 2 FEMEI AMENINŢATE LÂNGĂ PONTO PORAN!
  • „Am auzit ţipete dinăuntru", declară ele
  •  
  • Din Nacional, Brazilia, 12 martie 1957
  •  
  • OROAREA DIN MATO GROSSO!
  • Relatări despre oameni gri cu ochi mari şi negri
  • Oamenii de ştiinţă iau în derâdere!
  • Relatările continuă!
  • SATE SUB TEROARE!
  •  
  • Din Oklahoman, 12 mai 1965
  •  
  • POLIŢIST DESCHIDE FOCUL ASUPRA UNUI OZN
  • Pretinde că farfuria se afla la 12 metri deasupra autostrăzii 9.
  • Radarul AFB confirmă declaraţia
  •  
  • Din Oklahoman, 2 iunie 1965
  •  
  • „FUNGII EXTRATEREŞTRI" – O FARSĂ, DECLARĂ
  • REPREZENTANTUL MINISTERULUI AGRICULTURII
  • „Iarba Roşie" ar fi opera pistoalelor cu vopsea ale tinerilor
  •  
  • Din Press‑Herald, Portland (Me.), 14 septembrie 1965
  •  
  • SE ÎNMULŢESC RELATĂRILE DESPRE OZN‑URILE
  • DIN NEW HAMPSHIRE
  • Cele mai multe relatări sunt din zona Exeter
  • Unii rezidenţi se tem de o invazie extraterestră
  •  
  • Din Union‑Leader, Manchester (N.H.), 19 septembrie 1965
  •  
  • IMENSUL OBIECT OBSERVAT ÎN APROPIEREA
  • EXETER‑ULUI A FOST O ILUZIE OPTICĂ
  • Anchetatorii Forţelor Aviatice refuză orice argumentaţie
  • Poliţia statală observă.
  • Ofiţerul Cleland Adamant: „Ştiu ce am văzut"
  •  
  • Din Union‑Leader, Manchester (N.H.), 30 septembrie 1965
  •  
  • EPIDEMIA DE TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ DIN
  • PLAISTOW RĂMÂNE FĂRĂ EXPLICAŢII
  • Peste 300 de îmbolnăviţi, cei mai mulţi sunt în convalescenţă
  • Un ofiţer FDA7 spune că apa de fântână ar fi putut fi contaminată
  •  
  • Din Journal, Michigan, 9 octombrie 1965
  •  
  • GERALD FORD CERE INVESTIGAREA CAZURILOR DE OZN
  • Preşedintele Partidului Republican spune că „Luminile din Michigan"
  • ar putea fi de origine extraterestră
  •  
  • Din Los Angeles Times, 19 noiembrie 1978
  •  
  • OAMENII DE ŞTIINŢĂ DE LA CALTECH OBSERVĂ
  • UN OBIECT ENORM ÎN FORMĂ DE DISC ÎN MOJAVE
  • Tickman: „Era împrejmuit de lumini mici şi sclipitoare"
  • Morales: „Am văzut fungi roşii precum părul unui înger"
  •  
  • Din Los Angeles Times, 24 noiembrie 1978
  •  
  • POLIŢIA STATALĂ, ANCHETATORI USAF NU GĂSESC
  • NICI UN „PĂR DE ÎNGER" ÎN MOJAVE
  • Tickman şi Morales au fost supuşi şi au trecut
  • testul cu detectorul de minciuni
  • Se ia în calcul posibilitatea unei farse
  •  
  • Din New York Times, 16 august 1980
  •  
  • CEI „RĂPIŢI DE EXTRATERESTRI" RĂMÂN CONVINŞI
  • Psihologii se îndoiesc de răpirile din partea
  • aşa‑numiţilor Oameni Cenuşii
  •  
  • Din Wall Street Journal, 9 februarie 1989
  •  
  • CARL SAGAN: „NU, NU SUNTEM SINGURI"
  • Om de ştiinţă eminent reafirmă credinţa sa în extraterestri
  • Spune: „Şansele existenţei unei alte forme
  • inteligente de viaţă sunt enorme"
  •  
  • Din Sun, Phoenix, 14 martie 1997
  •  
  • IMENS OZN OBSERVAT LÂNGĂ PRESCOTT ZECI DE DESCRIERI
  • OBIECT ÎN FORMĂ DE „BUMERANG"
  • Panoul de control din Luke al AFB e inundat de rapoarte
  •  
  • Din Sun, Phoenix, 30 martie 1997
  •  
  • „LUMINILE DIN PHOENIX" RĂMÂN FĂRĂ EXPLICAŢII
  • Fotografiile nu sunt trucate, spun experţii.
  • Anchetatorii Forţelor Aviatice tac
  •  
  • Din Weekly, Paulden (Ariz.), 9 aprilie 1997
  •  
  • EPIDEMIA DE TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ NEEXPLICATĂ
  • RAPOARTELE DESPRE „IARBA ROŞIE" CLASATE DREPT FARSE
  •  
  •  
  • Din Daily News, Derry (Me.), 15 mai 2000
  •  
  • LUMINI MISTERIOASE ÎNCĂ O DATĂ
  • OBSERVATE ÎN REGIUNEA JEFFERSON
  • Primarul oraşului Kineo: „Nu ştiu ce sunt, dar continuă să reapară"
                                             STORY  BY   * BMJ23*

vineri, 2 martie 2012

Massive reptilian base destroyed



                                                              story   by  bmj23